Prodej pozemku pro bydlení, Kostelec nad Labem, Příčná, 978 m2

Příčná, Kostelec nad Labem

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Kostelci nad Labem

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi krásný slunný, rovinatý stavební pozemek již v zastavěné oblasti Jiřice (Kostelec nad Labem) o ideální velikosti 978m2 v osobním vlastnictví-hypotéka lze, s jejím vyřízením Vám pomůžeme za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Stavební pozemek se nachází v klidné již zastavěné části Jiřic, je kompletně zasíťovaný (elektřina, obecní vodovod, kanalizace), na pozemku lze postavit rodinný dům až se třemi bytovými jednotkami, elektrické vedení nad částí pozemku již nebude, v tuto dobu se vyřizuje přeložka která bude v roce 2024.
Jedná se o velmi klidnou lokalitu v přírodě, Jiřice je část města Kostelec nad Labem ležící na levém břehu Labe, v obci Kostelec nad Labem (2km) je kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost do Prahy (vlaková stanice, a příměstský bus na metro Letňany), doporučujeme prohlídku.

Uvedená cena je k jednání.

Pro více info volejte makléři.

Parametry pozemku

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Příčná, Kostelec nad Labem
ID
00048
Plocha nemovitosti
978 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kostelci nad Labem?

Podobné nemovitosti