Prodej zemědělské usedlosti, Dolní Řasnice, 480 m2

Dolní Řasnice

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc

(cena je vč. právního servisu a provize RK)

Prověřené firmy v Dolní Řasnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost se zastavěnou plochou 863 m² s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 12.542 m² v obci Dolní Řasnice, která je vzdálena cca 6km od Frýdlantu.

Tato nemovitost je investiční příležitostí pro soukromé užití, ale i pro podnikání. Jedná se o zděný dům a hospodářskou budovu s oplocenou velikou zahradou a dalšími pozemky přes silnici (7.277 m2). V r. 2015 byl dům zateplen a v r. 2022 byly nainstalovány solární panely (430tis.Kč). Uvnitř domu jsou dřevěné podlahy a dlažba. Okna jsou plastová. Hospodářská budova dnes slouží jako klempířská dílna (vybavení může být součástí prodeje) a garáže. Obě dvě nemovitosti mají kvalitní střešní krytinu Bramac a měděné oplechování. Členitá pěkná zahrada se vzrostlými stromy a keři a okolní pozemky, které jsou v územním plánu určeny pro bydlení venkovského charakteru.

Nemovitost se skládá:

1. PP - nemovitost je podsklepena

1. NP - byt o velikosti 1+1, bývalé chlévy a hospodářské technické místnosti

2. NP - byt o velikosti 5+1

3. NP - byt o velikosti 3+1

4.NP - půda

Dům je nově napojen na veřejný vodovod, ale má i vlastní vydatnou studnu, odpady jsou svedeny do septiku, vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva (dřevo, uhlí). Ohřev vody je zajištěn el. bojlerem. Internert - datový kabel O2.

Tuto nemovitost Vám vřele doporučujeme. Je na nádherném, klidném místě s čistým vzduchem, není na hlavní průjezdné komunikaci v obci. Budete daleko od nepříjemného ruchu a přitom stále v blízkosti větších měst. V obci je MŠ a ZŠ, Kulturní dům, restaurace, autobusový spoj do Frýdlantu a Liberce. Dojezdová vzdálenost do Frýdlantu v Čechách 7 min a do Liberce 31 min.

Pro další info kontaktujte našeho makléře.

Parametry domu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Dolní Řasnice
ID
D 236
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
480 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
13405 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Jan Kristián

Jan Kristián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Dolní Řasnici?

Podobné nemovitosti