Prodej rodinného domu, Ivančice, 162 m2

Ivančice

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Ivančicích

Informace k domu

Hledáte dům, který bude splňovat ty nejvyšší nároky? Pak byste neměli vynechat naši nabídku.

Vítejte v Ivančicích, kde na ulici Padochovská již brzy započne výstavba 16 rodinných domů v projektu Za Lipovou Alejí a vy máte jedinečnou šanci si pořídit váš vysněný domov za zvýhodněných podmínek. Pouze prvních 6 domů totiž investor nabízí za cenu pod 10 mil. Kč.

Zděné domy o dispozici 5+kk s vlastní zahradou a garáží mohu být ideální variantou, jak prožít zbytek života v klidné a velmi dobře dostupné lokalitě. Ivančice jsou místem, kde ke spokojenému životu nechybí vůbec nic. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost a zároveň jste do půl hodiny v Brně.

Dům samotný nabízí velkorysých 162 m2 užitné plochy (včetně garáže) ve dvou podlažích a stát bude na pozemku od 446 do 464 m2. Nejde o žádnou řadovku, v lokalitě vyroste 8 dvojdomů s možností projít na vaši zahradu brankou vedle domu – odpadne tedy nošení materiálů nebo třeba kol skrze dům na zahradu.

Dispozičně velmi praktický a vyladěný dům s neprůchozími pokoji, dvěma koupelnami a vysokými standardy provedení.

Přesné rozměry místností a půdorys najdete ve fotogalerii.

Co se standardů týká, tak můžete počítat s teplovodním podlahovým vytápěním napojeným na tepelné čerpadlo vzduch – voda, dále dům nabídne kvalitní plastová okna s izolačními trojskly, přípravu na venkovní žaluzie, velkoformátové obklady a dlažby v koupelnách, prémiové vinylové podlahy nebo CPL vnitřní dveře o výšce 210 cm.

Pohodlně zaparkujete až tři auta – to nejoblíbenější v garáži, ze které přímo vstoupíte do domu.

Pokud hledáte změnu, tak tady je. Zavolejte nebo napište a já se s Vámi rád setkám přímo na pozemku nebo v pohodlí naší kanceláře v Brně, kde proberem detaily nabídky.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Ivančice
ID
00069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
464 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vlastimil Pohajda

Vlastimil Pohajda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ivančicích?

Podobné nemovitosti