Prodej rodinného domu, Hanušovice, V Zátiší, 160 m2

V Zátiší, Hanušovice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hanušovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme Vám prodej 2 samostatně stojící rodinné domy po částečné rekonstrukci s krásnou prostornou zahradou s celkovou výměrou pozemku 800m2, nacházejícího se v příjemném prostředí obklopeném přírodou v obci Hanušovice, vzdálené cca 18km od Šumperku a 40 km od Jeseníku. Hlavní nemovitost postavená na kamenném základu je zděná obložená dřevem a skládá se ze suterénu (garáž + společenský pokoj s krbem, koupelna se sprchovým koutem včetně WC , technická místnost), 1NP (prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, WC, pokoj + vstup na venkovní terasu) a půdních prostor, kde jsou nově vybudované dva pokoje. Vytápění domu je plánované kotlem na plyn nebo je možno lokálně kamny do komína. Teplo je vedeno v kombinaci železných a měděných rozvodů do železných/plechových radiátorů. Ohřev teplé vody zabezpečuje průtokový ohřívač a bojler.

Druhý zděný hostinský dům je velikostně jako 2+1 o velikosti cca 56m2. Sestává se z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem a WC. Vytápění je zajištěno vedením z hlavní budovy.

Oba domy jsou napojeny na vodovodní řád, elektřinu a najdeme zde i plynovou přípojku. Odpad jsou svedeny do veřejné kanalizace.

U domu se nachází pergolka s možností využití jako technické zázemí.

Domy jsou situovány na pěkném místě s impozantním výhledem do okolní krajiny. Svým charakterem a umístěním je nemovitost velmi vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreačnímu využití. Nedaleko lyžařské vleky Branná, Přemyslov, lyžařský areál Kouty nad Desnou, Staré Město, Aquapark a lázně Velké Losiny a další.

Srdečně zveme na prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
V Zátiší, Hanušovice
ID
8
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Bronislava Švédová

Bronislava Švédová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hanušovicích?

Podobné nemovitosti