Prodej bytu 3+1, Zábřeh, Severovýchod, 75 m2

Severovýchod, Zábřeh

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Představujeme Vám náš nejnovější skvost v nabídce - panelový byt 3+1 s balkonem, se skvělou lokalitou v Zábřehu na Moravě. Máte rádi pohodlí a funkčnost, ale zároveň si ceníte blízkosti městských služeb jako školky, školy a obchodů? Pak je tento byt stvořený právě pro Vás.

Tento útulný byt nabízí komfortní životní prostor o velikosti 75 m². K dispozici je Vám také balkon, kde můžete relaxovat a vychutnávat si klidné okamžiky. Prostor je doplněn vlastní spíží a sklepní kójí, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Byt se nachází v přízemí, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo seniory.

Byt prošel zdařilou rekonstrukcí bytového jádra, podlah, elektřiny i stupaček, takže se můžete těšit na moderní a funkční bydlení. Vlastní plynová kotelna je umístěna v suterénu domu a zajišťuje ohřev vody i vytápění.

Orientace bytu je severo-východní, takže se můžete těšit na příjemné sluneční světlo v ranních hodinách. Z oken máte překrásný výhled na 4. ZŠ a dětské hřiště, přímo pod okny ložnice můžete zaparkovat svůj automobil.

Byt je vybaven plastovými okny a dům venkovním zateplením, což zajistí nízké měsíční náklady na provoz. Navíc je bez jakýchkoli dluhů v podobě zaplacené anuity.

Byt se nachází v oblasti s krásnou městskou zelení, která domu dodává atmosféru rodinného domu. Sousedé jsou přátelské rodiny s dětmi nebo senioři, takže se zde budete cítit jako doma.

Pokud hledáte ideální bydlení nebo investici v Zábřehu na Moravě, tento byt by mohl být tou pravou volbou pro Vás.

Pro případ jakýchkoli otázek týkajících se financování bytu, je možné využít naše komplexní služby hypoteční poradkyně, která Vám zajistí jistotu a plnou informovanost

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Severovýchod, Zábřeh
ID
22
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 198 lidí

Prodejce

Bronislava Švédová

Bronislava Švédová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Zábřehu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti