Prodej rodinného domu, Sázava, Na Křemelce, 69 m2

Na Křemelce, Sázava

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji dům s podsklepenou terasou, se zahradou, garáží a dílnou v blízkosti řeky Sázavy v obci Sázava 40 km od Prahy po D1. Jedná se o dřevostavbu 69 m2, podle původního projektu dimenzovanou na nástavbu horního patra, k čemuž pak nedošlo.

Dům byl před 13 lety kompletně rekonstruován. Plocha pozemku čítá 517 m2. Okna plastová, rozvody el. v mědi. Rozvody vody plast. vlastní studna - kojenecká voda s vyšším obsahem vápníku, odpad - septik s velkým objemem, město hradí 50% nákladů.

Střecha šindel, termofasáda před 13 lety, PENB - C Dům je vytápěn elektřinou (přímotopy a akumulačky). Celkové náklady na topení, ohřev vody, vaření atd. činí 4.500,-Kč/měs. Je zde zděný komín ke krbovým kamnům - funkční, každý rok revize. Před domem je plynová přípojka, ale plyn není zaveden. Terasa je podsklepena, cca velikost sklepní kóje, stojná výška cca 150 cm. Výhled z terasy je do zeleně a v docházkové vzdálenosti protéká řeka Sázava. Dům není v záplavovém pásmu.

Dispozice je 2+1. Je zde samostatná ložnice, obývací pokoj s východem na terasu, kuchyně s funkčními spotřebiči, prostorná koupelna se sprchovým koutem a wc, Vstupní chodba sousedící s komorou, kde by dle původního projektu vedly schody do horního patra. Kolem domu se rozkládá okrasná zahrada s ovocnými stromy a keři. Před domem je přístřešek na parkování auta. Je zde také samostatná garáž na jedno auto a dílna. Rodinný dům je situován na klidném místě ve městě Sázava.

Je zde veškerá občanská vybavenost a velmi dobré spojení do Prahy díky nedaleké D1 (asi 40 min.) a železniční trati do Čerčan a autobusové dopravě do Ostředku a odtud na metro C - Roztyly.

Pokud toužíte po domově v panenské přírodě blízko hlubokých lesů a řeky, kde máte možnost jezdit po cyklostezkách, chodit na houby, jste vodák nebo rybář, anebo jen tak bloumat krajinou a zároveň potřebujete bydlet blízko hlavního města, tak tohle je místo přesně pro vás. Doporučujeme k prohlídce.

Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!

https://youtu.be/1x47EH6rFPg Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102732.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Na Křemelce, Sázava
ID
N102732
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
513 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Petr Hromas

Petr Hromas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti