Prodej rodinného domu, Česká Skalice, Křenkova, 203 m2

Křenkova, Česká Skalice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prověřené firmy v České Skalici

Informace k domu

AKTUALIZACE CENY

Rádi bychom Vám tímto ve výhradním zastoupení společností RE/MAX Future, nabídli možnost koupi rodinného domu s 2 bytovými jednotkami a pozemkem o celkové výměře 635 m², nacházejícím se v České Skalici. Energetická náročnost budovy „C“ - úsporná.

Dispozice rodinného domu nabízí v prvním nadzemním podlaží prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, na který navazuje jídelna a kuchyň se vstupem na terasu. Dále zde naleznete ložnici, dětský pokoj, jednu ze dvou koupelen (tato vybavena sprchovým koutem), toaletu a garáž.

Druhé nadzemní podlaží, respektive podkroví, poskytne novému majiteli další obytné prostory, které může využít pro své bydlení, podnikání, nebo jej dále pronajímat. Aktuálně je zde prostorově nadstandardní obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále samostatná ložnice, koupelna s vanou a toaleta.
Vzhledem k dobře řešené vstupní chodbě jsou obě podlaží komfortně přístupné a samostatně oddělené, nabídka tedy obsahuje 2 bytové jednotky (3+kk, 2+kk). Další praktický prostor poté představuje menší sklep.

Objekt je zděný z plných cihel, dodatečně zateplený. Okna a dveře jsou dřevěná (dub). Vytápění je pomocí plynového kombinovaného kondenzačního kotle, který slouží i pro ohřev teplé vody. Dále jsou v dome osazena krbová kamna na dřevo s teplovodním výměníkem a rozvodem horkého vzduchu. Zpracovaný průkaz energetické náročnosti budovy s klasifikační třídou „C“ - úsporná, Vám můžeme zaslat.

RD je umístěn na udržovaném rovinatém pozemku o celkové výměře 635 m². Kromě odpočinku pod dřevěnou pergolou na něm naleznete i vlastní studnu sloužící k čerpání užitkové vody.

Město Česká Skalice, ze kterého jste za cca 10 min. jízdy autem v okresním městě Náchodě, představuje ideální alternativu v podobě dobře dostupného, ale zároveň klidného místa pro život. Prakticky hned za domem se nachází první mateřská škola, ve stejné ulici je poté druhá mateřská škola. Základní škola je vzdálena 5 minut chůze. Na dálnici D11 směr Praha jste díky blízkému nájezdu v nedaleké Jaroměři za 10 minut jízdy autem.

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Jiří Samek - výhradní prodejce

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Křenkova, Česká Skalice
ID
211-NP03674
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
203 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
635 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
149 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Skalici?

Podobné nemovitosti