Prodej rodinného domu, Benátky nad Jizerou - Benátky nad Jizerou III, Jiřího Wolkera, 122 m2

Jiřího Wolkera, Benátky nad Jizerou III

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Benátkách nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům (122 m2), situovaný v malebných Benátkách nad Jizerou. Dvoupodlažní budova s komfortní dispozicí 4+1 v okrajové části malého města ve staré zástavbě.

Dům nebyl dlouho podroben žádným úpravám a vyžaduje rekonstrukci, avšak až do nedávné doby sloužil v aktuálním stavu, jak ho vidíte nyní. Část domu je podsklepena, přízemí nabízí praktickou komoru, oddělenou toaletu a koupelnu s technickou místností, přístupné ze vstupní chodby. Dále v prvním podlaží najdete kuchyň propojenou s jídelním koutem, průchozí obývací pokoj (19,7 m2) s jihovýchodní orientací a prostornou ložnici. Na prvním patře se rozprostírají dva útulné pokoje (15,5 a 15,2 m2) orientované na severozápad s výhledem do zahrady, která svými rozměry ladí s velikostí domu.

K domu náleží zděná kůlna – dřívější zázemí pro domácí zvířata, na ni navazuje garáž (17,8 m2) pro jeden osobní automobil, s možností dalšího parkování na samotném pozemku (392 m2). O vytápění domu se stará plynový kotel a nemovitost je plně napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. Velkým benefitem je strategická poloha na dálnici D10, poskytující rychlé spojení na Černý Most (22 min) a do Mladé Boleslavi (17 min). Skvělou dostupnost též zajišťuje autobusová doprava, zahrnující příměstské linky do Prahy.

V Benátkách najdete řadu obchodů, služeb a supermarketů jako jsou Lidl, Penny Market, Billa, rychlá občerstvení, několik restaurací, zdravotní středisko a další praktické i odborné lékaře. K dispozici je několik mateřských a základních škol, doplněné o družiny a různé zájmové a sportovní aktivity.

*Financování hypotečním úvěrem je možné a rádi vám s ním pomohou naši finanční specialisté. Pokud se chcete dozvědět více informací, nebo si sjednat prohlídku, kontaktujte mě! Rád vám je poskytnu, nebo rovnou na viděnou!

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Jiřího Wolkera, Benátky nad Jizerou III
ID
02709
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
122 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
392 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jan Čančík

Jan Čančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Benátkách nad Jizerou?

Podobné nemovitosti