Prodej rodinného domu, Brno, Lacinova, 257 m2

Lacinova, Brno

16 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 586 Kč /za měsíc

(cena včetně provize.)

Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Brno – Řečkovice? Dům je ideálně situovaný ve slepé ulici, nabízející klidné prostředí a disponující garáží pro jedno vozidlo a dalšími dvěma parkovacími místy na vlastním pozemku. Tento dům je okamžitě obyvatelný a nabízí výhody nadstandardní rekonstrukce provedené v roce 2010.

Dům, postavený v 80. letech, prošel rozsáhlou rekonstrukcí, zahrnující zateplení fasády, výměnu oken a podlah, modernizaci vodovodní a elektrické sítě včetně rozvodu topení. V listopadu 2023 byl nainstalován nový úsporný plynový kotel s 160litrovým zásobníkem na vodu, což zajišťuje pohodlný chod všech koupelen v domě.

První nadzemní patro domu zahrnuje vstupní halu, garáž, vstup do sklepa, koupelnu a ložnici s vstupem na terasu. Ložnice má kuchyňský kout, což poskytuje možnost samostatného bytu nebo zázemí pro terasu.

Druhé nadzemní patro nabízí kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, vzájemně propojenými. Na tomto patře se nachází prostorná koupelna s vanou.

Poslední nadzemní patro disponuje třemi ložnicemi, dvěma lodžiemi a prostornou koupelnou.

Dům je částečně podsklepený a přístup na zahradu je možný jak z terasy, tak ze sklepa. Zahrada, situovaná ve vnitrobloku, poskytuje ideální prostor pro odpočinek a relaxaci.

Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem s ohřívačem vody. Náklady na energie činí 15 MWh/rok plynu a 3,5 MWh/rok elektřiny.

Poloha domu nabízí nejen snadný přístup k přírodě pro procházky, ale také výborné dopravní spojení se silnicí č. 43 a blízkostí zastávek MHD (autobus tři minuty chůze - zastávka Žilkova; tramvaj osm minut chůze - zastávka Řečkovice). Místní vybavenost je na vysoké úrovni, což zajišťuje pohodlný život ve městě.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
16 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Lacinova, Brno
ID
144-NP02766
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
257 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
181 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
112 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Garáž
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kuděla

Ing. Jan Kuděla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti