Prodej pozemku pro bydlení, Chrudim, Vlčí Hora, 1994 m2

Vlčí Hora, Chrudim II

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání s makléřem)

Prověřené firmy v Chrudimi

Informace k pozemku

Hledáte dostatek prostoru pro vysněný dům, ale nechcete se stěhovat na vesnici a vzdát se tak dosahu městských benefitů ? Věnujte pozornost mé nabídce a třeba jste právě našli.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízím ke koupi atraktivní stavební pozemek v klidné části na okraji města Chrudim, Vlčí hora.
Pozemek o celkové rozloze 1994 m² je rovinatý a má vyhovující tvar pro výstavbu domu s bohatým zázemím bez přílišných limitů. Pozemek je obklopený výstavbou nadstandardních rodinných domů a přírodou. Velikosti všech okolních pozemků zajišťují dostatek soukromí. Na pozemek je sjezd z obecní asfaltové komunikace. IS budou vedeny u hranice pozemku.
Pozemek je svou polohou ideální pro rodiny dojíždějící do Pardubic, Hradce Králové či Prahy. Zároveň budete mít nedaleko Vysočinu, která nabízí spoustu možností pro trávení volného času v každém ročním období.
K dispozici máme návrhy výstavby RD a můžeme dát doporučení na stavební firmu jež tuto lokalitu velice dobře zná.
Jestli už se zde vidíte, domluvme si prohlídku, na které se jen utvrdíte o jedinečné kupní příležitosti. Díky perfektní znalosti finančního trhu, je náš hypoteční specialista schopný zajistit nejlepší financování na míru právě pro Vás.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání s makléřem
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Vlčí Hora, Chrudim II
ID
2023-12-06
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1994 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lucie Kopecká

Lucie Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chrudimi?

Podobné nemovitosti