Prodej rodinného domu, Struhařov - Bořeňovice, 300 m2

Struhařov, Bořeňovice

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Struhařově

Úklidové služby

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují koupi usedlosti v obci Struhařov, část obce Bořeňovice. Usedlost má celkem 2 603 m². Její součástí je historické stavení, které zahrnuje obytnou část o dispozici 4+1, stáje, sklep a rozlehlou půdu. Další budova, která je postavená v druhé polovině minulého století, je přízemní dům o dispozici 2+1. Poslední budovou je garáž. Pozemek je možné rozdělit na dvě části, a to oddělením stavebního pozemku, který nyní slouží jako sad, o výměře 1 243 m². Všechny budovy jsou určené k rekonstrukci.
Objekt je napojený na elektřinu (220/380) a obecní vodovod. Na pozemku je pak studna a septik.
Územní plán obce zařadil část pozemku s budovami do lokality BVo - plochy bydlení v rodinných domech - venkovské s ochranným režimem - zástavba původních rodinných domů o převažujícím obdélném půdorysu, kompozičně hodnotných s hospodářským zázemím v zadním traktu. Je umožněno jedno podlaží a podkroví, lze tedy využít i velmi půdní prostory. Sad, který je možné samostatně využít pro výstavbu, se nachází v území BV - plochy bydlení v rodinných domech - venkovské. Umožňuje dvě nadzemní podlaží + podkroví. Kompletní územně plánovací informaci zašleme na vyžádání.
Bořeňovice, které jsou součástí obce Struhařov na Benešovsku, jsou vzdálené 11 km od sjezdu č. 41 dálnice D1 a 8 km od Benešova, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost.
O vsi je první historický záznam z roku 1205. V roce 2009 zde bylo evidováno 58 adres. Objekt stojí v centru, nedaleko najdeme mnoho rybníků, lesů a památek.
Zajímavostí nabízené nemovitosti je nález úlomků středověké kamnářské keramiky ve dvoře objektu. Lokalita byla zdokumentována pracovníky Muzea Podblanicka, jedná se o jediný archeologický nález z goticko - renezančního a renezančního období.
V případě zájmu zašleme virtuální prohlídku.
Zájemci o financování rádi vyřídíme hypoteční úvěr za nejvýhodnějších podmínek, případně financování bez prokazování příjmů. Ev. číslo: 25927.

Parametry domu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 1. 2024
Adresa
Struhařov, Bořeňovice
ID
25927
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
490 m2
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
2603 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Pavel Vališ

Pavel Vališ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Struhařově (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti