Prodej pozemku pro bydlení, Dubňany, 850 m2

Dubňany

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Dubňanech

Informace k pozemku

Nabízíme Vám k prodeji lukrativní pozemek v obci Dubňany. Dle územního plánu se nachází v ploše BV – plochy bydlení. Pozemek má 850 m2. Inženýrské sítě na hranici pozemku.
Pozemek je rovinatý, obdélníkového tvaru, uliční šíře 17m s inženýrskými sítěmi na hranici pozemku.
Bydlení v bytových domech za podmínky dodržení výškové hladiny 2 NP + podkroví a zabezpečení dostatečného počtu parkovacích stání dle normových požadavků, související občanské vybavení komerčního charakteru malého rozsahu, drobná řemeslná výroba a služby, parkoviště pro os. automobily do 10-ti parkovacích míst, stavby pro drobné chovatelství a další stavby a zařízení související s bydleními či bydlení podmiňující za podmínky, že nepřekročí stanovený rozsah pro umístění ve stavbách pro bydlení a na jejich pozemcích dle zákonných ustanovení a za podmínky, že nenarušují užívání staveb ve svém okolí, nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše, jsou slučitelné s bydlením a slouží obyvatelům v takto vymezené ploše a dále za podmínky, že svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopravní zátěž v území. Tyto stavby a zařízení nesmí plošně převažovat nad plochami bydlení. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Dubňany
ID
128853
Plocha nemovitosti
850 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Jiřina Havránková

Ing. Jiřina Havránková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dubňanech?

Podobné nemovitosti