Prodej pozemku pro bydlení, Strážný, 831 m2

Strážný

2 825 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 465 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Strážném

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 831 m² v obci Strážný, který je dle územního plánu určen k výstavbě nemovitosti k bydlení. Na hranici pozemku je zavedena elektrická energie, obecní vodovod a kanalizace a je zde již vybudována i přístupová komunikace.
Strážný je městys nacházející se v okrese Prachatice v Jihočeském kraji, který leží v nadmořské výšce přibližně 850 metrů. Díky své poloze v samém srdci Národního parku Šumava a nedalekému Bavorskému lesu, je ideální pro vyhledávané bydlení v přírodě. Strážný je příjemnou a klidnou obcí, která nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek a relaxaci v přírodě, navíc se nachází v blízkosti česko-německé státní hranice.
Městys má velmi dobrou občanskou vybavenost. Najdete zde základní a mateřskou školu, obchody, restaurace, poštu, bankomat, a dokonce i nabíjecí stanici pro elektrokola.
Strážný je také ideálním místem pro sportovní aktivity. Máte zde síť cyklistických a turistických stezek, které vás provedou krásnou přírodou. V zimě můžete využít skiareál, který se nachází přímo v obci a nabízí tři sjezdovky s umělým zasněžováním. Pokud preferujete větší střediska, skiareál Mitterdorf je vzdálen pouhých deset minut jízdy autem a středisko Hochficht je dostupné za méně než hodinu.
Pokud hledáte místo pro stavbu svého domova v krásné přírodní lokalitě s dobrou občanskou vybaveností a možnostmi pro aktivní odpočinek, pozemek v obci Strážný je skvělou volbou. Nejenže si zde užijete klidného života, ale také budete mít možnost využívat všech výhod, které tato krásná lokalita nabízí.

Parametry pozemku

Cena
2 825 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 11. 2023
Adresa
Strážný
ID
1619
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
831 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY V+V s.r.o.

REALITY V+V s.r.o.

Rudolfovská tř. 2010/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Vaňous

Petr Vaňous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Strážném (okr. Prachatice)?

Podobné nemovitosti