Prodej rodinného domu, Třebnouševes, 178 m2 (ID: 1956467)

Třebnouševes

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Třebnouševsi

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 4+kk s podlahovou plochou 179 m2 v klidné části obce Třebnouševes nedaleko Hořic v Podkrkonoší ( 3km) a Hradce Králové (23km). Dům prošel z větší části rekonstrukcí (2022-23).

Dispozice domu: 1. NP: Vstupní chodba, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (kuchyňská linka s novými elektrospotřebiči), velká ložnice, koupelna a WC, chodba a schodiště.

V mezipatře se nachází samostatné WC a technická místnost. V 2. NP se nachází 2 pokoje a vstup na rozsáhlou půdu s možností dalšího využití k bydlení nebo podnikání. K domu dále náleží sklep, zahrádka a samostatná dílna. Dům je napojen na veškeré sítě. Občanská vybavenost v místě obce (obchod, školka, restaurace, koupaliště). Dle zákona je nemovitost označena PENB G – jelikož zatím nebyl vyhotoven. V případě zájmu o prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře. Možnost jednání o ceně.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Třebnouševes
ID
10210
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
178 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
198 m2
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Lenka Kovářová

Lenka Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebnouševsi?

Podobné nemovitosti