Prodej pozemku pro bydlení, Háje nad Jizerou - Dolní Sytová, 5354 m2

Háje nad Jizerou, Dolní Sytová

2 499 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hájích nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 5354 m2 v obci Háje nad Jizerou - Dolní Sytová. Parcely vedeny jako zahrada a trvalý travní porost. Dle územního plánu parcela č. 719/1 v území pro bydlení v rodinných domech venkovského typu. Maximální zastavitelnost parcely 232 m2. Část parcely č. 721/1 k výstavbě vedlejších staveb, ostatní plochy spadající do plochy zemědělské a doprovodná zeleň.
Pozemek má přímý přístup k řece Jizeře. Výše hladiny řeky při běžném průtoku je přibližně 1,5-2 metry pod nejnižším bodem pozemku. Povodňová mapa území a ÚPI na vyžádání.
Nemovitost má potenciál využití vzhledem k umístění k bydlení či rekreačním účelům - rybaření, kempování.
Možnost napojení na elektrickou síť a obecní vodovod, případně zřídit studniční vrt, Kanalizace a plyn není k dispozici.

Zastávka autobusu se nachází pár kroků od nemovitosti. Obec disponuje poštou, Základní školou, Mateřskou školou a restaurací. Veškerá občanská vybavenost ve městech Semily a Jilemnice.

Nemovitost lze hradit hypotéčním úvěrem, které vám zdarma zajistí naše hypoteční oddělení.
V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
2 499 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 2. 2024
Adresa
Háje nad Jizerou, Dolní Sytová
ID
02612
Plocha nemovitosti
5354 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Doležílek

Mgr. Jakub Doležílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hájích nad Jizerou?

Podobné nemovitosti