Prodej rodinného domu, Nebanice, 185 m2

Nebanice

6 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 547 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Nebanicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+2 o výměře 185 m2, který se nachází v klidné lokalitě obce Nebanice. Rodinný dům je po celkové rekonstrukci a je umístěn na slunném místě. V přízemí domu se nachází společenská místnost, prostorná chodba, šatna, menší pracovna, spíž, koupelna s rohovou vanou, garáž (28 m2) a tech. místnost za garáží. V druhém patře domu se nachází 4 pokoje, chodba, koupelna se sprchovým koutem a kuchyň . U domu najdeme upravenou rovinatou zahradu o celkové výměře 2894 m2, na které je umístěna hospodářská budova a přístřešek pro karavan. Dům je napojen na rozvody el. energie, vody, kanalizace a plynu. Vytápění ústřední kondenzačním kotlem na plyn, přípravu TUV zajišťuje ohřívač v plynovém kotli. V obci je pošta a železniční zastávka na trati Karlovy Vary – Cheb.
Ve vzdálenosti 2 km od Nebanic je nájezd na dálnici D6. Dojezdová vzdálenost do Chebu 10 km (11 min.) a Sokolova 20 km (14 min.). V blízkosti je napojení na páteřní cyklostezku Karlovy Vary - Cheb. Vzhledem k tomu, že před zadáním do inzerce nebyl vyhotoven PENB, je tento dům v souladu s platným zákonem zařazen do energetické třídy G. Doporučujeme k prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Nebanice
ID
95
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
2894 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Radovan Kadečka

Jabloňová 249/4, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Radovan Kadečka

Radovan Kadečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nebanicích?

Podobné nemovitosti