Prodej pozemku pro bydlení, Lipová-lázně, 629 m2

Lipová-lázně

1 943 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 260 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prověřené firmy v Lipové-lázních

Informace k pozemku

Unikátní stavební pozemek v Lipová-lázně Vaše budoucí domovské útočiště v Jeseníkách.
- Kamenný podklad pro Vaše bydlení.
Zahajte svou cestu k vytvoření vlastního snového domova na tomto půvabném stavebním pozemku o rozloze 629 m2 v srdci obce Lipová-lázně. S terénem přímo vybroušeným pro vaši vizi, se můžete těšit na jednoduchou a efektivní výstavbu. Tato rovinatá plocha otevírá nekonečné možnosti pro realizaci vašich nápadů a snů o bydlení.
- Ideální lokalita pro rodinný dům.
Dle platného územního plánu je tento pozemek určen pro and #34;plochy smíšené obytné and #34;, což znamená, že je připraven pro výstavbu rodinného domu, který bude dokonale zapadat do okolní venkovské zástavby. Tento pozemek není jen o bydlení; je o vytvoření skutečného domova.
- Výjimečné výhody:
- Klidná a harmonická lokalita: Lipová-lázně nabízí záznam klidu, který oceníte při relaxaci na terase nebo ve svém zeleném dvorku. Toto místo je ideální pro ty, kteří touží po odpočinku daleko od rušného městského života.
- Přírodní krása na dosah: Jesenická krajina je známá svou nádhernou přírodou a mnoha turistickými zajímavostmi. Tady můžete objevovat nové obzory a těšit se z venkovských procházek a outdoorových aktivit.
- Občanská vybavenost: Lipová-lázně nezůstává pozadu, co se týče občanské vybavenosti. Obec nabízí základní služby, jako je obecní úřad, škola, školka, obchody a kulturní dům. Všechno, co potřebujete, je v pohodlné blízkosti.
- Ekonomický pohled na investici:
1/ Lázeňský charakter obce Lipová-lázně: Jak již název naznačuje, Lipová-lázně jsou známé pro svůj lázeňský charakter. To znamená, že budete mít přístup k léčivým minerálním pramenům a tradičním lázeňským procedurám přímo ve vašem okolí.
2/ Blízkost okresního města Jeseník: Lipová-lázně jsou jen kousek od lázeňského města Jeseník, což znamená, že budete mít přístup k veškerým potřebným službám a zábavě. Navíc, blízkost k Polsku otevírá dveře k výhodným nákupům a kulturním zážitkům na druhé straně hranice.
3/ Perspektiva rozvoje regionu: Jesenický region má obrovský potenciál pro růst a rozvoj jako lázeňská a turistická destinace. S celoročním využitím a novými investicemi do infrastruktury, může být tato lokalita skvělým místem pro bydlení a investici.
4/ Uchování ceny nemovitosti: Investice do pozemku v této atraktivní lokalitě má potenciál růstu hodnoty v dlouhodobém horizontu. Uchováte si hodnotu své investice a můžete jištěně vykročit do budoucnosti.
5/ Skvělá investice v nejisté době: V nejistých časech je nemovitost jednou z nejspolehlivějších forem investice. Nákup tohoto pozemku je skvělou příležitostí pro dlouhodobé zhodnocení vašich finančních prostředků.

Nyní máte možnost změnit svůj sen o vlastním domově v realitu. Dejte nám vědět, jak Vám můžeme pomoci s touto jedinečnou příležitostí. Těšíme se na Vás a na možnost sdílet více informací o tomto úžasném pozemku a jeho potenciálu.

- Kontaktujte nás pro prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
1 943 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
8. 11. 2023
Adresa
Lipová-lázně
ID
49
Plocha nemovitosti
629 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Vlastimil  Dřímal

Vlastimil Dřímal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipové-lázních?

Podobné nemovitosti