Pronájem restaurace, Brno - Dolní Heršpice, Vídeňská, 187 m2

Vídeňská, Brno, Dolní Heršpice

2 618 € /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH + služby (zálohově 7,4 EUR/m²/měs.) + energie (přímá přefakturace nákladů na odebranou elektřinu, plyn, vodu a teplo) + marketing (1,5 EUR/m²/měs.) + kauce/bankovní záruka (3 měs. platby))

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Neplatíte provizi RK.

Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru vhodného pro gastro provoz situovaného v nákupním centru Futurum.

Nabízený prostor se nachází v 1. patře nákupního centra a je součástí designového food courtu s posezením pro zákazníky. Prostor je ve stavu shell & core.

Nákupní centrum prošlo rozsáhlou rekonstrukcí, disponuje téměř stem obchodních jednotek, vlastním designovým food courtem a rozsáhlým venkovním i vnitřním parkovištěm. Centrum výrazně těží ze své pozice na křížení rychlostní silnice na Vídeň a dálnice D1. Dopravní dostupnost dále doplňuje i hromadná doprava se zastávkou u nákupního centra.

V případě zájmu Vám prostory rádi ukážeme, neváhejte navrhnout termín prohlídky.

Na závěr upozorňujeme, že zatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, a proto jsme dle zákona povinni uvést třídu "G".

Parametry nemovitosti

Cena
2 618 € /za měsíc
Poznámka k ceně
+ DPH + služby (zálohově 7,4 EUR/m²/měs.) + energie (přímá přefakturace nákladů na odebranou elektřinu, plyn, vodu a teplo) + marketing (1,5 EUR/m²/měs.) + kauce/bankovní záruka (3 měs. platby)
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, Dolní Heršpice
ID
IETB100740
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
187 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Sledzinski

Roman Sledzinski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Brně?

Podobné nemovitosti