Prodej pozemku pro bydlení, Červený Újezd, Svárovská, 896 m2

Svárovská, Červený Újezd

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena vč. realitních a právních služeb)

Prověřené firmy v Červeném Újezdu

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 896m2 v obci Červený Újezd. Pozemek se nachází na exkluzivním místě v centru obce, v proluce starší zástavby rodinných domů. Na pozemku lze dle územního plánu obce realizovat výstavbu samostatného rodinného domu (plocha SV - plochy smíšené obytné).

Podmínky prostorového uspořádání stavby: zastavitelnost činí 30% plochy pozemku, koeficient zeleně 60%. Výškové parametry 1NP + obytné podkroví.

Technické: k dispozici jsou veškeré inženýrské sítě, tj. elektřina a plyn, veřejný vodovodní a kanalizační řad. Pozemek má obdélníkový tvar s rozměry cca 16 x 50m. Ideální orientace nemovitosti pro umístění RD na severní straně pozemku a zahrady poskytující dostatek soukromí směrem na jih. Přístup na pozemek z veřejné komunikace (asfaltový povrch).

V obci je k dispozici základní občanská vybavenost, a to vč. obchodu s potravinami a mateřské školy. Kompletní občanskou vybavenost potom nalezneme v blízkých sousedních sousedních obcích (Rudná, Unhošť, Hostivice, Praha 5).

Exkluzivní dopravní dostupnost zajišťuje PID - přímý spoj na metro trasy B - Zličín. Autem snadná dostupnost přímo do přilehlého hlavního města Prahy, na dálnici D5 (Plzeň) a D6 (Karlovy Vary), vše v řádu 5ti až 10ti minut jízdy.

V případě zájmu možnost prodeje i sousedního stavebního pozemku o výměře 895m2.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. realitních a právních služeb
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Svárovská, Červený Újezd
ID
CVS114-396
Plocha nemovitosti
896 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Schejbal

Vladimír Schejbal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Červeném Újezdu (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti