Prodej rodinného domu, Bohdíkov, 90 m2

Dolní Bohdíkov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info u makléře)

Prověřené firmy v Bohdíkově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Dolní Bohdíkov, který se nachází v obci Bohdíkov, okres Šumperk. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož je bezpečná a poskytuje rodinnou atmosféru.

Poloha tohoto samostatného domu je velmi dobře dostupná. V blízkosti se nacházejí školy, školky a pošta, což usnadní život rodičům s dětmi.

Dům samotný je prostorný a dobře dispozičně řešený. Má udržovanou zahradu, kde si děti budou moci hrát a trávit čas venku. Vnitřek domu zahrnuje tři prostorné pokoje, kuchyň, koupelnu a WC.

Dům je v dobrém stavu a nabízí podlahovou plochu 90m². Parcela poskytuje dostatek místa pro život rodiny. Nemovitost je částečně vybavena a disponuje plotem, který zajišťuje soukromí a bezpečnost.

K dispozici je jímka pro odpad, dálkový vodovod pro přívod vody, elektřina s napětím 400 V a ústřední topení na tuhá paliva. Doprava je zajištěna vlakem, silnicí a autobusem, takže rodina bude mít snadný přístup ke všem potřebným místům.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete si ji prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a rádi vám ukážeme všechny výhody, které tento dům nabízí pro život s dětmi.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info u makléře
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dolní Bohdíkov
ID
3793
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
96 m2
Plocha zahrady
338 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Štěrková
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Bc. Radek Koleček

Bc. Radek Koleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohdíkově?

Podobné nemovitosti