Prodej rodinného domu, Křešice - Zahořany, 282 m2

Křešice, Zahořany

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k jednání)

Prověřené firmy v Křešicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují v exkluzivním zastoupení majitele, nabízíme k prodeji zajímavě řešený rodinný dům venkovského typu, situovaný 6 km od Litoměřic v obci Zahořany (Křešice). Poloha domu poskytuje úplné soukromí a není v povodňové zóně.
Jedná se konkrétně o kompletně zrekonstruovanou dvojpodlažní nemovitost, o dispozici 7+2 a celkové výměře obytné plochy 233 m², výměra nezahrnuje terasu. Celková výměra pozemků 3023 m² se skládá ze dvou samostatných parcel. Obytné zahrady kolem domu, 1116 m² včetně zastavěné plochy 282m² a samostatná zahrada o výměře 1911m², vhodná také k zahradničení, chovu zvířat, či ustájení koní. Má samostatný vstup ze zadní strany po polní cestě.
Po vstupu do domu, v prostorné chodbě se po pravé straně nachází prostor, který je koncipován jako apartmán s kuchyňkou pro hosty. Lze využít také jako bydlení pro seniora, nebo kancelář, s možností užívat toaletu v sousedící technické místnosti, hned naproti vstupu do domu.
V levé části přízemí se pak nachází velká koupelna s toaletou, dvěma umyvadly a sprchovým koutem. Velkorysý prostor kuchyně s novými vestavěnými spotřebiči a plynule navazující obývací pokoj s kachlovými kamny. Tento prostor je zároveň vytápěn podlahovým topením. Z tohoto prostoru lze vstoupit na terasu a následně na zahradu.
Do prvního patra vystoupáme po jasanem nově osazených schodech, do prostoru malé chodby se samostatnou toaletou určenou pro dva pokoje v pravé časti, využitelné jako dětské pokoje.
V levé části je ložnice pro rodiče s velkou šatnou a koupelnou s vanou, toaletou a bidetem. V koupelně je instalováno krom klasického žebříkového radiátoru i elektrické podlahové topení. Z ložnice můžeme vystoupat do prostorné půdy.
Nabízená nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, při níž došlo k izolaci domu, realizaci nové střechy, renovaci rozvodů vody, elektřiny a odpadů, rozvodu nové topné soustavy, která je v přízemí pravé části domu podlahové vytápění a zbytek domu radiátory, celé vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn plynovým kotlem.
Dům je připojen na obecní kanalizaci a obecní vodovod, na pozemku je však rovněž v současnosti k dispozici studna určená pro zavlažovaní pozemku.
Lokalita, kde se nemovitost nachází je charakteristická perfektní dopravní dostupností, zastávka autobusu se nachází 200m od domu, v obci je rovněž i vlaková stanice 500m od domu. Místo je navíc velmi dobře občansky vybavené, škola, školka, obchod v blízké vzdálenosti.
Nemovitost lze odprodat i samostatně včetně obytné zahrady 1116 m², bez přilehlého pozemku o výměře 1911 m² s adekvátně upravenou kupní cenou
Pro více informací se prosím neváhejte obrátit na realitní kancelář. Právní a hypoteční servis je samozřejmostí.
K nastěhování ihned. Ev. číslo: 25857.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Křešice, Zahořany
ID
25857
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
282 m2
Podlahová plocha
282 m2
Plocha nemovitosti
3027 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální plynové
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Martin Neužil

Martin Neužil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křešicích?

Podobné nemovitosti