Prodej zahrady, Klatovy - Klatovy I, 388 m2

Klatovy I

839 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 998 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji zahradu 388m2 v rekreační lokalitě Čínovské hájiště vedle Klatov u výjezdu na Plánici.

Pozemek je dle územního plánu určen k zastavění rekreační stavbou, případně je možné umístění mobilního domu (rekreace, zahrádkaření), příjezd kompletně po obecním pozemku.

Zahrada je situovaná v mírném jižním svahu, výhled přes obec Čínov na Pošumaví, součástí jsou ovocné stromy.

Zatím není bohužel možné připojení na žádné z inženýrských sítí. Vodu je možné řešit vlastním vrtem. El. energii pomocí solárních panelů (podobně mají i ostatní zahrádkáři), teoreticky je možné zažádat o připojení el. z nedalekého vysílače, který je ve vlastnictví soukromého provozovatele. Odpad jímkou, případně domácí ČOV.

Jedná se o velmi pěkné místo, dostupné z města Klatovy do 4 min., takže kdykoliv něco zapomenete např. v bytě, tak jste ze zahrady opravdu kousek od svého bydlení.

Volejte i o víkendu.

Parametry pozemku

Cena
839 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Klatovy I
ID
COR230602
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
388 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Jan Koriťák

Jan Koriťák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Klatovech?

Podobné nemovitosti