Prodej bytu 3+1, Prostějov, Antonína Slavíčka, 69 m2 (ID: 1943739)

Antonína Slavíčka, Prostějov

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt o velikosti 3+1, ideální pro rodiny s dětmi. Tato nemovitost se nachází na adrese Antonína Slavíčka v Prostějově. Byt má podlahovou plochu 69 m² a nachází se na 4. patře panelového domu. K bytu náleží dvě sklepní kóje, jedna na podlaží a druhá v přízemí domu.

Byt je po kompletní rekonstrukci, najdeme zde novou kuchyň, součástí koupelny je vana i sprchový kout. Nové vstupní bezpečnostní dveře, ostatní dveře na míru značky Sapeli, nové plovoucí podlahy, na chodbě vestavěná skříň. Určitě oceníte i zasklený balkón, který zvětší obytný prostor, omezí prašnost a uspoří energie.

Tento byt je vybaven vším, co potřebujete k pohodlnému životu. Součástí bytu je vestavěný nábytek a v obývacím pokoji sedací souprava. V dětském pokoji je patrová postel, která se může dát kdykoliv na zem, vestavěný nábytek na míru, skříň pod televizi s výklopem, z boku postele poličky.

Velkou výhodou je v domě i vlastní vytápění pomocí tepelného čerpadla, nízké náklady na topení a ohřev vody.

Jednou z největších výhod této nemovitosti je její poloha. Pár kroků od lesoparku Hloučela, v blízkosti nemocnice, kompletní síť obchodů a služeb, školy, školky a MHD. Vaše rodina nebude mít problém s denními potřebami a vše, co potřebujete, je na dosah ruky.

Cena je včetně provize RK.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. S případným vyřízením financování Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Antonína Slavíčka, Prostějov
ID
3667
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
4. z 7
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 160 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Krajíčková

Bc. Tereza Krajíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti