Prodej rodinného domu, Ježov, 206 m2

Ježov

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prověřené firmy v Ježově

Informace k domu

Explicit Reality & Karolína Vypušťáková Vám nabízejí ke koupi rodinný dům v klidné lokalitě.

Vítejte v naší exkluzivní nabídce! Nabízíme Vám rodinný dům snů s veškerým komfortem a prostorovou štědrostí pro Vaši velkou rodinu. Tento dům se nachází v klidné části Ježova a nabízí jedinečnou kombinaci pohodlí, funkčnosti a přírodního okolí. S rozlohou obytných místností 206m2 a dostatečně velkým pozemkem s ovocnými stromy je zde dostatek prostoru pro Vaše sny a plány.

Jedním z hlavních lákadel tohoto domu je velké hospodářské stavení, které poskytuje obrovské množství úložného prostoru. Díky tomu budete mít dostatek místa pro veškeré nářadí, zahradní potřeby a další věci, které si přejete uchovat na dosah ruky. Navíc Vás potěší vlastní vinný sklípek, kde si budete moci vychutnávat lahodné víno přímo z Vaší vlastní sklizně.

Tento dům nabízí také soukromé parkování ve dvoře se dvěma garážemi. Nikdy se nebudete muset starat o parkování a Vaše vozy budou v bezpečí a chráněny před nepříznivým počasím. Pro zahrádkáře a milovníky čerstvé bio zeleniny jsou zde dva skleníky, které Vám umožní pěstovat vlastní úrodu a těšit se z čerstvých, kvalitních plodin přímo ze zahrady.

Výhodou tohoto domu je také jeho skvělé umístění v klidné části Ježova. Můžete si užívat pohodového života v klidu a současně být jisti, že všechny potřebné služby jsou v dosahu. Obchody, školy, zdravotnická zařízení a veřejná doprava jsou v blízkosti, což Vám usnadní každodenní život.

Tento dům je připraven na rekonstrukci, která Vám umožní vytvořit si nádherné bydlení podle Vašich představ a potřeb. Získejte tak možnost přizpůsobit si interiér a exteriér domu tak, aby odpovídal vašemu standardu.

Už neváhejte a projděte si nemovitost hned pomocí 3D prohlídky, kterou najdete v inzerci.

Pokud Vás nemovitost zaujala, zavolejte nám a rádi Vás provedu domem osobně. Těšíme se Karolína Vypušťáková & Explicit Reality

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Ježov
ID
01307-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
206 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1626 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Karolína Vypušťáková

Karolína Vypušťáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ježově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti