Prodej ubytování, Nýrsko, Hodousická, 2000 m2

Hodousická, Nýrsko

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Nýrsku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Nýrsko je městem u západní hranice s Německem a nachází se zde netypická nemovitost v blízkosti železniční zastávky směr Praha - Plzeň - Železná Ruda - Alžbětín.
Ve městě s širokou možností vyžití ( letní koupaliště se slanou vodou, In line dráha, cyklostezky a sjezdovky na Špičáku, ...) chybí velký penzion, pivovar, byty k trvalému bydlení nebo pronájmu ).

Nabízenou nemovitostí je pětipatrový bývalý mlýn o zastavěné ploše 541 m2, se zachovalými dřevěnými stropy s viditelnými trámy. Přiznané trámy by byly krásnou dominantou interiérů. Plocha uceleného prostoru v každém patře je až 120 m2 a k tomu další plocha na každém patře. Tady můžete rozvinout fantazii při rekonstrukci jak využít prostory k podnikání nebo bydlení.

Nemovitost je z 19. století a není památkově chráněna. Na pozemku o rozloze 4479 m2, orientovaný na jihozápadní stranu, můžete založit okrasnou zahradu nebo prostory pro parkování a zábavu. Celý pozemek je oplocený a uprostřed se nachází stodola o zastavěné ploše 192 m2, která nabízí k využití další prostory.

Nemovitost napojena na veškeré sítě: elektrika, plyn, voda, kanalizace. A pozor, hned poblíž vlakové nádraží. To by mohlo přilákat plno lidí za rekreací bez použití vlastní dopravy.

Doporučujeme domluvit si termín prohlídky, protože vše o nemovitosti nelze do popisu uvést a na prohlídce vás celou nemovitostí provedeme a předáme prohlídkovou složku s uvedenými údaji o nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se na nás můžete spolehnout.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Hodousická, Nýrsko
ID
16005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
2000 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
2000 m2
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Jandová

Jana Jandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Nýrsku?