Prodej rodinného domu, Třinec - Oldřichovice, 347 m2 (ID: 1927936)

Třinec, Oldřichovice

8 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 840 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Třinci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v části obce Oldřichovice, Obec Třinec, okres Frýdek-Místek, který je ideální pro rodiny s dětmi. Tato nemovitost je situována v klidné lokalitě a nabízí bezpečnost a rodinnou atmosféru, které jsou pro život s dětmi nezbytné.

Dům postupně procházel rekonstrukcí vnitřních místností ,nové koupeny, kuchyň ,nové topení, solární panely na ohřev vody a spousta dalších investic. Dům je postavený z cihel a je samostatný, což vytváří pocit soukromí pro vás a vaši rodinu. S celkem 5 a více pokoji a třemi podlažími je dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí zastavěnou plochu 200m² a užitnou plochu 347m², takže zde bude dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby.

Vybavení domu je částečné, ale zahrnuje vše, co potřebujete pro život s dětmi. Velká zahrada poskytuje dětem bezpečné místo pro hrátky a rodinné aktivity venku. Dále v domě najdete hernu, která je ideální pro dětské hry a zábavu. Dětské pokoje jsou důmyslně navrženy s ohledem na potřeby dětí.

Tato nemovitost se nachází v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro děti. Ve vašem okolí budete mít snadný přístup k vzdělání pro vaše děti, zdravotnickým zařízením, poště, supermarketu a kompletní síti obchodů a služeb. To vám umožní žít pohodlný a vyvážený život s vaší rodinou.

Další výhodou této nemovitosti je bezbarierový přístup, kanalizace, dálkový vodovod a plynovod. Elektřina je dostupná jak ve standardním napětí 230 V, tak i ve vyšším napětí 400 V. Topení je zajištěno ústředním plynovým topením, podlahovým topením a klimatizací.

Doprava je snadno dostupná pomocí MHD a autobusu a telekomunikace jsou zajištěny připojením na internet.

Pokud hledáte dům, který vám poskytne bezpečnost, rodinnou atmosféru a vhodnost pro děti, tato nemovitost je pro vás ideální. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Třinec, Oldřichovice
ID
1370
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
347 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
873 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Werk Reality

Werk Reality

Poštovní 128, Třinec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jozef Papík

Jozef Papík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třinci?

Podobné nemovitosti