Prodej bytu 1+kk, Žatec, Husova, 42 m2

Husova, Žatec

2 205 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 508 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme světlý byt v dispozici 1+KK, který je umístěný v 1.NP, a je tak zcela bezbariérově přístupný. Rádi Vám vše ukážeme na osobní prohlídce. Ve všech bytech byly použity vysoce nadstandardní materiály ( velkofomátové dlažby, obklady), zařizovací předměty od Idealstandard, dřevěné prosklené dveře, bude Vám poskytnut veškerý komfort.
Byt je připraven k nastěhování.

Novostavba Bytového domu Žatec v klidné části obce Pod Klínem s překrásným výhledem na Krušné hory a široké okolí nabízí 28 nových bytů určené pro jednotlivce nebo malé rodiny. Budoucí majitelé si mohou vybírat z bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk s výměrami od 35,90 až 69,50 m².
Vnitřní řešení každé z bytových jednotek odpovídá moderním trendům v bydlení. Kuchyně je propojená s obývacím prostorem pro možnost neustálého kontaktu jednotlivých členů rodiny. Všechny byty jsou navrženy s maximálním využitím denního světla. Některé z bytových jednotka disponují balkonem. Výhodou je bezproblémové parkování v okolí budovy.
Z Bytového domu Žatec budete mít blízko všude. Do historického centra města, obchodu, na úřad, na veřejnou dopravu, do restaurace, na hriště, do školy nebo do přírody.
Více inofrmací naleznete na byty-zatec.cz.
K bytu je možné přikoupit sklepní koji.

Provedení společných prostor je také vysoce nadstandardní.

Parametry bytu

Cena
2 205 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2023
Adresa
Husova, Žatec
ID
N03543
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Roman Wurzel

Roman Wurzel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti