Prodej rodinného domu, Telč, Na Sádkách, 198 m2

Na Sádkách, Telč-Štěpnice

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Telči

Informace k domu

Nacházíme se v Telči, v Lipkách, v jedné z nejlepších částí tohoto historického městečka. Na své nové majitele zde čeká exkluzivní rodinný dům, který splňuje veškeré potřeby moderního bydlení, zejména s důrazem na energetickou úspornost a komfort. Toho je dosaženo zejména podlahovým topením, které je napájeno tepelným čerpadlem. Dům má vlastní studnu na užitkovou vodou - pitná voda je z veřejného vodovodního řadu. Pro romantické večery je zde krb, který dodává domu útulnost a příjemnou atmosféru.
Na pozemku za domem se nachází bazén se slanou vodou vyhřívaný již zmíněným tepelným čerpadlem, kde si můžete užít osvěžujícího plavání a relaxace. Zahrádkáři jistě ocení skleník pro pěstování vlastní zeleniny a bylinek.
Tento rodinný dům nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení velké rodiny. Z fotografií je patrné, že prostorově velkoryse řešená moderní kuchyně je nejen propojena s jídelním prostorem, ale i obývací odpočinkovou zónou. V domě se nachází další čtyři pokoje, které poskytují dostatek soukromí a prostoru pro každého člena rodiny.
Podrobnosti, které nelze na tomto omezeném prostoru popsat, si samozřejmě povíme při prohlídce.
Město Telč je známé svým historickým centrem, které je zapsáno na seznamu UNESCO a které zejména v létě žije bohatým kulturním životem. Okolí nabízí mnoho možností pro aktivní životní styl, jako je turistika, cykloturistika a další outdoorové aktivity.
Pokud hledáte nadstandardní rodinný dům se všemi moderními vymoženostmi a relaxační zónou, je to pro Vás to pravé.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 10. 2023
Adresa
Na Sádkách, Telč-Štěpnice
ID
20362
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
138 m2
Podlahová plocha
198 m2
Plocha nemovitosti
986 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Mašek

Ing. Rostislav Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Telči?

Podobné nemovitosti