Prodej pozemku pro bydlení, Hluboká nad Vltavou - Purkarec, 912 m2

Hluboká nad Vltavou, okres české budějovice, Purkarec

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hluboké nad Vltavou

Informace k pozemku

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek, který je určený územním plánem k zastavění rodinným domem. Zastavitelnost pozemku 25%. Pozemek se nachází na slunném místě na okraji vsi, v mírném svahu. Inženýrské sítě a komunikace budou přivedeny max. do konce roku 2025.

Obec Purkarec je obklopena lesy hlubocké obory, přímo obcí prochází oblíbená cyklostezka spojující České Budějovice – Hlubokou nad Vltavou a Týn nad Vltavou, leží na březích Vltavy a nachází se 8 kilometrů severně od Hluboké nad Vltavou a přibližně deset kilometrů jižně od Týna nad Vltavou. Obec je proslulá ubytovacími možnostmi a rozvojem turistického ruchu a rekreačních aktivit na Hněvkovické přehradě.

Parametry pozemku

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Hluboká nad Vltavou, okres české budějovice, Purkarec
ID
CB230331
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
912 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti