Prodej výrobních prostor, Janovice nad Úhlavou - Veselí, 2855 m2

Veselí

6 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 169 Kč /za měsíc

(původní cena 6.900.000,-Kč)

Prověřené firmy v Janovicích nad Úhlavou

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Hledáte prostory, kde by jste mohli rozvinout své podnikání a mít bydlení v blízkosti a k tomu Šumavu na dosah ? Nevadí vám horší stav nemovitostí, které si sami rekonstrukcí přeměníte dle svých požadavků a představ ?
Tak to by vás mohl zaujmout uzavřený areál se čtyřmi stavebními objekty, velkým dvorem a zahradou. A k tomu majitel přidává pole o výměře 1969 m2, které navazuje na nabízenou usedlost.

Už vás napadá, jak využít nabízenou nemovitost - pro výrobu s bydlením, apartmány pro turisty na Šumavě např.agroturistiku s chovem domácího zvířectva (koně, husy, kachny, slepice, ovce, kozy). Areál naposledy sloužil k výrobě, skladování a část byla i k bydlení.

Ze silnice areál tvoří dojem malé usedlosti, ale jakmile vstoupíte na nádvoří, zjistíte, že se zde nachází 6 objektů a přístřešek.
Objekt č.1 = ZP 939 m2, UP 781 m2, podslepeno 106 m2. Přízemní budova s půdním prostorem, částečně podsklepený, konstrukce převážně cihla, se sedlovou střechou, krov stojatá stolice ve velmi dobrém stavu. Celkově objekt v dobrém stavu.
Objekt č.2 = ZP 333 m2, UP 269 m2. Přízemní budova s půdním prostorem, není podsklepeno, stropy valená
klenba v pasech do ocelových nosníků, sedlová střecha.
Objekt č.3 = ZP 171 m2, UP 151 m2. Je navazující na objekt č.2. Přízemní budova bez zastropení, sedlová střecha.
Objekt č.4 = ZP 57 m2, UP 49 m2. Přízemní budova z cihel, pultová střecha.
Objekt č.5 = ZP 473 m2, UP 434 m2. Přízemní budova s dvoupatrovým půdním prostorem. Sedlová střecha, zdivo - cihla, smíšené. Ojekt byl využíván jako kanceláře, jídelna, byt.
Objekt č.6 = ZP 971 m2, UP = 963 m2.Halový objekt se sedlovou střechou z příhradových vazníků, živičná krytina, osazeno na cihelných pilířích, podlaha betonová.

Nemovitost je napojena na elektrickou síť, voda z obecního vodovodu. Odpadní vody přes biologický septik do Soustovského potoka a srážkové vody svedeny do Soustovského potoka a lokálně vsakovány. Plyn - veřejný rozvod plynu ukončen hlavním uzávěrem v pilíři u vjezdu do areálu.

Máme připravenou k nahlédnutí a k předání novému majiteli projektovou dokumentaci všech objektů a zastavovací plán areálu.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Už přemýšlíte, rodí se vám v hlavě nápad jak využít takovou nemovitost. Neváhejta a zavolejte pro domluvení prohlídky.
Pro financování máme naše kolegy, kteří se vám budou nezávisle věnovat a dokáží vyjednat pro vás s finančními ústavy příhodné podmínky.

Parametry nemovitosti

Cena
6 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena 6.900.000,-Kč
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Veselí
ID
20179
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
2855 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
2855 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jana Jandová

Jana Jandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Janovicích nad Úhlavou?

Podobné nemovitosti