Prodej pozemku pro bydlení, Uničov, Šumperská, 471 m2

Šumperská, Uničov

1 655 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 887 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Uničově

Informace k pozemku

Jsou vaše představy o vlastním rodinném bydlení pouze v hlavě? Nemusí to tak být. Pozemky v Uničově mohou převést Vaše sny na skutečnost. Stavební parcela č. 531/36 v k.ú. Uničov (P32) o výměře 441 m2 je určena k individuální výstavbě rodinného domu. Rozměr pozemku je cca 21 m na šířku a 25 m na délku. Pozemek je umístěn v nově vznikající lokalitě, v klidné části města Uničov, v bezprostřední blízkosti městského parku. Pozemek svým umístěním nabízí perfektní občanskou vybavenost (obchody, školky, školy, parkování, vlakové a autobusové nádraží, centrum města) a velmi dobré napojení na místní infrastrukturu.

Pozemek bude kompletně zasíťován během roku 2024, což zahrnuje připojení na městskou kanalizaci, vodovod, přípojku elektrické energie a přípravu optického kabelu (internet). Samozřejmostí je zbudování nové příjezdové komunikace a veřejného osvětlení. Na pozemku můžete postavit jak přízemní bungalov, tak rodinný dům na patro.

S koupí a následnou výstavbou RD jsme schopni pomoci od začátku až do konce. Jsme připraveni pomoci s projektem, financováním, výstavbou i kolaudací.

Pokud Vás nezaujal tento stavební pozemek, podívejte se na náš web, kde nabízíme další pozemky k individuální výstavbě v této i jiné lokalitě.

Parametry pozemku

Cena
1 655 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Šumperská, Uničov
ID
231/23-5
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
471 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Michal Richtr

Ing. Michal Richtr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Uničově?

Podobné nemovitosti