Prodej pozemku pro bydlení, Katusice - Trnová, 800 m2

Katusice, Trnová

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Katusicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám nabídnou ve výhradním zastoupení majitele prodej tří stavebních pozemků o výměře 800m2, 800m2 a 1492m2, které na sebe navazují. Celkem 3092m2. Velkou výhodou pozemků je, že jsou rovinaté a má nádherný výhled na Státní Hrad Bezděz. Pozemky se nacházejí na okraji obce Trnová a lze je koupit jako celek i jednotlivě.
Pozemky jsou zahrnuty v územním plánu jako plochy smíšené obytné. To znamená využití k bydlení - nízkopodlažní zástavba, stavby pro rodinnou rekreaci, občanské vybavení, sportovní zařízení a hřiště, veřejná prostranství, dopravní a technická infrastruktura, přírodní složky, vodní plochy a zeleň. V blízkosti pozemku jsou přípojky (vodovod, elektřina). Odpad bude řešen individuálně jímkou nebo ČOV.
Pozemky jsou mimo záplavové pásmo a není zde žádné ochranné pásmo. Cesta k pozemkům je obecní. Podmínky prostorového uspořádání je maximální výška rodinného domu – 2 NP včetně podkroví, střecha sedlová a maximální výška 8m v hřebeni. Zastavitelná plocha pozemku je maximálně 40 %.
Trnová je malá vesnice v okrese Mladá Boleslav a je součástí obce Katusice. Nedaleko se nachází vodní dílo Sudoměř, dále je v blízkosti krásná příroda a jeskyně Petrovina. Obec lemuje hradiště Doubravice a další jeskyně. Doprava je zajištěna do okolních měst autobusovým spojením a vlakem. Autem se do Mladé Boleslavi dostanete za 20 min.
Občanská vybavenost je v obci Katusice vynikající. Nachází se zde základní škola, mateřská škola, pošta, supermarket, čerpací stanice a kulturní dům. Více informací získáte na prohlídce.
Doporučujeme prohlídku a těšíme se na Vás.

Parametry pozemku

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 1. 2024
Adresa
Katusice, Trnová
ID
00663
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Katusicích?

Podobné nemovitosti