Prodej rodinného domu, Telč - Telč-Štěpnice, 150 m2

Telč-Štěpnice

7 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 363 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Telči

Informace k domu

Jsme v Telči, tedy přesněji na jeho okraji v těsné blízkosti přírodní rezervace Luh u Telče. Již tato informace napovídá, že se jedná o jedinečnou polohu, kde došlo k propojení přírody a města. Historická lipová alej, obecně známá jako Lipky, spojuje naši lokalitu (bývalá bažantnice a panská myslivna) s městem resp. podzámeckou zahradou. Bez nadsázky lze konstatovat, že jsme v nejzajímavějším místě široko daleko, kde jsou ve vzájemné harmonii dnes často opomíjené atributy jako historie, romantika, klid i moderní bydlení.
Dům samotný je nedávno zkolaudovaný a lze jej využívat jak trvalému bydlení, tak k rekreaci. Z fotografií je dobře vidět poloha domu i dispozice a kvalita interiéru v přízemí. Masívní dubové schody vedou do podkroví, které aktuálně není zcela dokončeno, nicméně je možné zde vybudovat další pokoje včetně sociálního zázemí.
Dostatek tepla stačí zajistit krb v hlavní místnosti, pro vylepšení komfortu jsou zde elektrické přímotopy.
Spotřebu vody lze alternativně regulovat z vlastní studny nebo obecního řadu.
V tomto textu nelze samozřejmě popsat všechny detaily a možnosti, které nabízí jak samotný dům se zahradou, tak okolí blízké i vzdálené. Na své si rozhodně přijdou milovníci historie (bezkonkurenční Telč), aktivního způsobu života (cyklistika, koně, turistika) nebo ti, kteří rádi spíš odpočívají.
Přijďte na prohlídku, stojí to určitě za to i v těchto sychravých podzimních dnech.

Parametry domu

Cena
7 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Telč-Štěpnice
ID
19958
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
125 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1008 m2
Plocha zahrady
883 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 246 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Mašek

Ing. Rostislav Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Telči?

Podobné nemovitosti