Prodej pozemku pro bydlení, Ledčice, 3400 m2 (ID: 1853580)

Ledčice

1 999 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 10 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ledčicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji rovinatý stavební pozemek o celkové rozloze 3400 m2, který se nachází v blízkosti centra obce Ledčice, nedaleko Roudnice nad Labem, okres Mělník.

Inženýrské sítě: obecní vodovod a plyn jsou přivedeny na hranici pozemku, elektřina je cca15m2 od hranice pozemku. Odpady nutno řešit čističkou odpadních vod. K pozemku vede zpevněná obecní komunikace. Na pozemku lze realizovat stavbu až 3 rodinných domů.

V docházkové vzdálenosti od pozemku se nachází veškeré potřebné občanské vybavení, které obec Ledčice poskytuje, včetně obecního úřadu, obchodu, školy, mateřské školy, pošty a zastávek autobusu. Kompletní občanská vybavenost je také snadno dosažitelná v nedalekých městech Mělník a Roudnice nad Labem. Kromě toho je rychlý přístup na dálnici D8 směrem do Prahy a Ústí nad Labem.

Pokud máte zájem o stavbu nového rodinného domu, rádi Vám nabídneme naši pomoc a poradenství. Spolupracujeme s renomovanou firmou Rýmařov. Tento pozemek je volný po dohodě a cena je k jednání. Financování nemovitosti můžeme pro vás zajistit s výhodnými úrokovými sazbami a maximální rychlostí při vyřízení úvěru. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 999 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Ledčice
ID
1762
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3400 m2
Elektřina
230V
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ledčicích?

Podobné nemovitosti