Prodej pozemku pro bydlení, Budyně nad Ohří, 1200 m2

Budyně nad Ohří

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(cena + služby RK)

Prověřené firmy v Budyni nad Ohří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme Vám příležitost k získání stavebního pozemku o rozloze 1200 m² v lokalitě Budyně nad Ohří, nedaleko Roudnice nad Labem, okres Litoměřice.

Tento pozemek disponuje kompletní inženýrskou infrastrukturou, která zahrnuje připojení na vodu, kanalizaci, elektřinu a plyn, které jsou umístěnynedaleko od hranice pozemku. Veřejná komunikace vede přímo k pozemku, což zajišťuje snadný přístup.

V této lokalitě můžete využít všechny výhody, které město Budyně nad Ohří nabízí. V docházkové vzdálenosti několika minut najdete školu, mateřskou školu, obecní úřad, zdravotní středisko, obchody, restaurace a poštu. Díky blízkosti dálnice D8 Praha - Ústí nad Labem máte snadný a rychlý přístup do hlavních městských center.

Pokud máte zájem o stavbu nového rodinného domu, rádi Vám poskytneme pomoc a poradenství. Máme zkušenosti s dřevostavbami od renomované firmy Rýmařov. Tento pozemek je volný ihned a nabízí neomezené možnosti pro vaše budoucí bydlení.

Pro více informací ohledně inženýrských sítí, územního plánu a dalších podrobností nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena + služby RK
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Budyně nad Ohří
ID
1524
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1200 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Pavlína Kašičková

Pavlína Kašičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Budyni nad Ohří?

Podobné nemovitosti