Prodej činžovního domu, Žatec, Masarykova, 860 m2

Masarykova, Žatec

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji komplex tří samostatně stojících nemovitostí v centru města Žatec (okres Louny).
Nemovitost č. 1: Jedná se o 3 podlažní podsklepený bytový dům o počtu 8 bytových jednotek (v současnosti je obsazených 6 BJ ) + možnost využití půdního prostoru 290 m2 k výstavbě dalších bytů. Ve vnitrobloku se nacházejí zasklené pavlačové lodžie. Zastavěná plocha a nádvoří činí 684 m2, užitná plocha 740 m2. IS jsou zavedeny (veřejný vodovod, veřejná kanalizace, elektřina 230 V, plyn zde není). Vytápění zajišťují elektrické stropní tepelné zářiče, každá BJ má svůj elektroměr).
Nemovitost č. 2: V katastru definována jako RD o zastavěné ploše 62 m2. Užitná plocha je 120 m2. V současnosti je zde funkční byt a 1 volný nebytový prostor.
Nemovitost č. 3: V celkové nabídkové ceně je zahrnuta i další komerční 5 podlažní budova s venkovním přístřeškem určená ke skladování či drobné výrobě s užitnou plochou 2.430 m2, která disponuje nákladním výtahem. Vhodná k celkové rekonstrukci k využití dle územního plánu na bytové či kancelářské jednotky. V katastru definováno jako objekt občanské vybavenosti o výměře 486 m2. Uprostřed nemovitostí je vybetonovaný dvůr rovněž s nákladovou rampou. Dobrý technický stav budov. Parkování je možné před domem nebo ve vnitrobloku. Dle územního plánu je lokalita vedena jako smíšené obytné plochy – městské (SOm) s možností využití: Bydlení doplněné nerušícími funkcemi – občanské vybavení, obchod, administrativa.
Přípustné využití území, činnosti a stavby: bydlení (v bytových a rodinných domech), zařízení školská, zdravotnická, sociální a církevní, administrativa (veřejná správa, finančnictví, pošta, kancelářské budovy apod.), objekty integrovaného záchranného systému (hasičský záchranný sbor, policie), stavby pro přechodné ubytování, stavby pro veřejné stravování, stavby pro maloobchod, odstavná a parkovací stání, komunikace místní, účelové a pěší, sítě a zařízení technické infrastruktury, zeleň (veřejná, ochranná, ostatní apod.), zahrady u rodinných domů.
V prezentaci najdete též grafický návrh vizualizace Nemovitosti č. 3
Pro více informací kontaktujte makléře nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Masarykova, Žatec
ID
248-NP00588
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
860 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
746 m2
Plocha nemovitosti
746 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
802 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

MUDr. Michal Macas, MBA

MUDr. Michal Macas, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti