Prodej rodinného domu, Čeladná, 190 m2

Čeladná

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Čeladné

Informace k domu

Krásné bydlení v novostavbě rodinného domu 7+2 s velkou terasou a rozlehlým pozemkem podhůří Beskyd  v centru obce Čeladná!
Dům je velmi kvalitně postaven: stavba z cihel Porotherm SI 44+ zatepleno 12 cm polystyren,  střešní krytina pálená taška. Velkou výhodou napojení na kanalizaci, dále vodovodní řád, vytápění  elektro kotlem, navíc hotová příprava pro tepelné čerpadlo, v domě je podlahové vytápění v 1.NP i ve 2.NP. Dům poskytuje nadstardartní  dispozici 7+2,
s dvojgaráži s plochou 30 m2,dále zastřešené stání pro dvě vozidla a zastřešená terasa s plochou 30 m2 s nádherným výhledem na hory.  Zastavěná plocha 263 m2, užitná plocha 350m2 a  pozemek 1760m2. V přízemí domu vstupní část s projením do dvojgaráže, dále obývací pokoj s masivním dřevěným stropem a  krbem s výměníkem a výstupem na prostornou zastřešenou terasu, kuchyň, 2 obytné místnosti, prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a  technická místnost. Po nádherném masivním dřevěném schodišti se dostáváte do 2.NP : 4 pokoje, kuchyně, technická místnost, prostor pro uskladnění věcí, koupelna se sprchovým koutem i vanou. Podlahy  jsou plovoucí v kombinaci s dlažbou, vše je vynikající jakosti. Pozemek poskytuje dostatek místa pro vytvoření krásné zahrady s dostatkem soukromí. Jedná se o velmi klidnou lokalitu, v okolí mnoho novostaveb, velmi blízko golfové hřiště. Veškerá občanská vybavenost v dosahu.. Zveme Vás na prohlídku!
Pozn. Při rychlém jednání možná sleva. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Čeladná
ID
117277
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
263 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
1760 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jarmila Pavlaková

Jarmila Pavlaková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čeladné?

Podobné nemovitosti