Prodej skladu, Staré Město, Karoliny Světlé, 102 m2

Karoliny Světlé, Staré Město

4 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 301 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Starém Městu

Informace k nemovitosti

S výhradním souhlasem majitele nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou, garáží a dvorkem vhodný také k podnikání vzhledem ke svému dobře viditelnému umístění.
Vnitřní část vnitrobloku domu nabízí navíc možnost využít dalších ploch pro různé účely. Hlavní vstup do domu je z boční ulice, odsud je možno také vjet autem do dvora. Ve dvoře jsou menší hospodářské přístavby a zahrádka.
Přízemní první část domu byla určená k bydlení, jsou zde 2 pokoje (obývací pokoj, ložnice), kuchyně, jídelna, potravinová komora, vstup do sklepa (dům je částečně podsklepen).
Dále je zde vstup na schodiště, kterým se dostanete do podkrovního podlaží. V něm je velký samostatný pokoj a dvě terasy směřované na východ s výhledem do zahrady a ulice.
Nemovitost je určená k rekonstrukci a následně tak může nabídnout zajímavé bydlení poblíž centra města s kompletní občanskou vybaveností a vynikající dostupností.

Parametry nemovitosti

Cena
4 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Karoliny Světlé, Staré Město
ID
126036
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
153 m2
Plocha nemovitosti
317 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petra Vlachynská

Petra Vlachynská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti