Prodej výrobních prostor, Klatovy - Luby, 3000 m2

Klatovy, Luby

15 460 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 678 Kč /za měsíc

(cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem)

Prověřené firmy v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme velice zajímavou nabídku prodeje kompletně oploceného průmyslového areálu s vilou, Klatovy - Luby. Komplex je v osobním vlastnictví a má svojí vlastní příjezdovou asfaltovou komunikaci. Celková výměra včetně zastavěných ploch je 2612m2 + příjezdová komunikace 375m2. Areál KORAMEX a. s., je katastrálně a parcelních čísel - 48/1, st. 171, 15/1 a 375. Vše je umístěno v rovinatém terénu a kompletně oploceno. Při vjezdu je příjezdová brána a v pravé části pozemku je dvojpatrová, kompletně podsklepená vila vhodná k bydlení a trvalému obývání s číslem popisným! Může také sloužit k účelu centrály a kancelářskému využití, bydlení. Zejména kancelářské využití bylo i do současnosti. V prvním patře jsou 3 místnosti, samostatná koupelna a oddělená toaleta. Kompletní osvětlení jednotlivých místností. Po schodišti se pak jde do druhého patra, kde jsou prakticky stejné dispozice, tedy tři místnosti a vlastní sociální zázemí. Vila je kompletně podsklepená - velké sklepy, v některých částech i větší členění. Všechny okna stavby jsou plastová, vila je zděná. Sítě tady jsou, napojení na vodu i kanalizaci a vlastní tepelné čerpadlo, které slouží na vytápění a teplou vodu. Dále jsou na pozemku 4 větší garáže a sklady. Protější budova je patrová a prostory jsou natolik velké, že tady může stát i větší zemědělská nebo stavební technika, traktory atd. Dále je tady menší domek, budova, fungující jako technické zázemí. Komunikace i v rámci areálu je asfaltová. Na pozemek navazuje vlastní zahrada. Okolí je v kombinaci obytné zástavby s lehčí výrobou.
Celý pozemek je oplocený a příjezd je po otevření dvojkřídlých vjezdových vrat. Zajíždět sem mohou i větší vozy s návěsy dodávky, zemědělská technika a další speciální vozidla. Vzdálenost do centra Klatov je cca 5 minut. Sjezd je přímo z hlavní komunikace, spojnice Klatovy - Železná Ruda a celý areál je viditelný již od silnice. V areálu je internet a další přípojky.
Jelikož je vše v osobním vlastnictví, je možné financovat úvěrem, kdy s financováním Vám v případě zájmu zdarma pomůžeme. Jedná se výjimečnou a velice zajímavou nabídku a žádám veškeré zájemce o kontaktování přímo realitní kanceláře, nikoliv hledání kontaktů na majitele atd. Takový zájemce bude dle domluvy již vyloučen z dalšího jednání. Jde zejména o solidnost a korektnost, která je ze strany vlastníka plně zaručena, stejně tak i požadována. Další, doplňující dotazy rád zodpovím, prohlídka je na domluvě, stejně tak jako uvolnění a samotné využití, které je prakticky ihned.
Cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem této nesmírně zajímavé nemovitosti.
PENB - G, štítek není v současné době k dispozici.
Umístění je skutečně ideální a využití rozmanité např. jako centrála firmy, průmyslový areál, k zemědělskému využití, ale i k bydlení. Možno parkovat větší množství vozidel. Areál je v současné době ve stádiu vyklízení a přípravě k prodeji. Nutné vidět a osobní jednání.
Vše záleží na domluvě!

Parametry nemovitosti

Cena
15 460 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Klatovy, Luby
ID
1906
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
3000 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
2225 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Klatovech?

Podobné nemovitosti