Prodej pozemku pro bydlení, Razová, 2900 m2

Razová

850 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 4 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Razové

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Nabízíme na prodej stavební, rovinatý pozemek o výměře 2.900m2 ( výměra je orientační - probíhá oddělení části pozemku geometrickým plánem, odchylka max do 50m2 ). Jedná se o rovinatý pozemek na klidném místě, který Vám svou rozlohou a okolní zástavbou dokáže vytvořit patřičné soukromí, nejbližší stavba od středu pozemku je cca 50m na každou stranu. Pozemek vhodný pro stavbu jak rekreační nemovitosti tak nemovitosti k trvalému bydlení. Obec Razová nabízí základní občanskou vybavenost včetně základní školy. Pozemek je v územním plánu vedený v kategorii SV "plochy smíšeného území obytného". Na pozemku je již vybudovaný "antoníček" pro elektřinu. Kanalizace i pitná voda v okolí pozemku. Ekonomičtější varianta by mohla vycházet vlastní ČOV a studna. Přístup na pozemek zajištěný přes obecní příjezdovou asfaltovou cestu. Přes příjezdovou cestu se nachází potok. V případě dalších dotazů se na mě neváhejte obrátit. Do konce března 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,99 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
850 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Razová
ID
127071
Plocha nemovitosti
2900 m2
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Martin Romanov

Martin Romanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Razové?

Podobné nemovitosti