Prodej pozemku pro bydlení, Zlín - Velíková, 735 m2

Zlín, Velíková

3 428 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 339 Kč /za měsíc

(CENA "OD", včetně právního servisu, provize RK, stavebního povolení i projektu na RD)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k pozemku

prodej 6 stavebních pozemků A,B,C,D,E a F s plochami od 735 do 773 m². V ceně pozemků je kompletní zasíťování (elektřina - kabelová přeložka VN E.ON, přípojka kanalizace PVC 200. kanalizace dešťová, přípojka vody DN 25 PE100 RC, v zemi optický kabel). Plyn není přiveden na pozemky, neboť se v projektu počítá s tepelným čerpadlem, ale pokud by na něm zájemce trval je veden na protější okrajové části příjezdové cesty. V ceně pozemku je již schválené stavební povolení a vypracovaný projekt na zděný RD o dispozici 4+kk (5+kk) s garáží. Prodej pozemků není podmíněn dodržením stávajícího projektu. Pokud zájemce bude chtít jiný typ domu, dle vlastních představ, musí počítat s vytvořením vlastního projektu a vyřízení nového stavebního povolení, přičemž stávající projekt se od ceny pozemků neodečítá. Všech 6 pozemků se nachází na velmi pěkném místě v okrajové části obce Velíková s výhledy do okolní krajiny. Velíková leží jen 10 kilometrů od krajského města Zlína. V obci je dosah MHD. Je zde MŠ a ve vedlejší obci Štípa se nachází ZŠ se školním svozem žáků.
Pokud hledáte již dlouho krásné místo pro výstavbu vysněného RD, možná čeká jeden z těchto pozemků právě na Vás. Není vyloučen i sloučený prodej všech 6 pozemků pro účely developerského projektu nebo investičního budoucího záměru. V tomto případě je možná individuální dohoda. Doporučuji prohlídku po dohodě s makléřem pouze PO-PÁ. Vyřídíme i nejvýhodnější financování se zkušeným finančním makléřem, který vše vyřídí za vás a uspoří tak maximálně váš čas. Ev. číslo: 642444.

Parametry pozemku

Cena
3 428 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
CENA "OD", včetně právního servisu, provize RK, stavebního povolení i projektu na RD
Aktualizováno
15. 6. 2023
Adresa
Zlín, Velíková
ID
643058
Plocha nemovitosti
735 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Martina Dyjáková

Martina Dyjáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zlíně?

Podobné nemovitosti