Prodej pozemku pro bydlení, Hanušovice - Žleb, 2030 m2

Žleb

1 590 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 8 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prověřené firmy v Hanušovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Prodej ideálního pozemku pro výstavbu horské chalupy nebo rodinného domu na horách. Tato slunná parcela se nachází v obci Žleb u Hanušovic na úpatí masivu Kralického Sněžníku. Pozemek má výměru 2016 m2 a je situován ke konci běžně neprůjezdné obce Žleb v nadmořské výšce téměř 600 m.n.m. Hlavní devízou této parcely je její jižní orientace a krásný výhled. Příjezd po nové asfaltové komunikaci. Pozemek je územním plánem určen ke smíšené výstavbě. V naší vizualizaci vidíte jednu z mnoha možností výstavby na pozemku. Elektřina na hranici pozemku. Nutno zbudovat vlastní vrtanou studnu, odpad pak svést do jímky nebo čističky. Ideální místo pro výstavbu chaty nebo chalupy pro milovníky hor a lyžování nebo k výstavbě až dvou chalup k pronájmu. Běžecké stopy přímo u nosu. Množství lyžařských středisek a také letního vyžití v těsném okolí. Dolní Morava do 10 km, Ski areál Kraličák 10 km. Ráj běžeckého Lyžování, chata Paprsek cca 15 km. Výhodou je i blízkost větších měst a krátká dojezdová vzdálenost z nich, Šumperk 19 km, Olomouc 75 km, Brno 150 km, Pardubice a Hradec Králové do 100 km, Ostrava 140 km.
Cena 1.590,-Kč/m2

Parametry pozemku

Cena
1 590 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
21. 6. 2023
Adresa
Žleb
ID
109/22
Plocha nemovitosti
2030 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Musil reality

Musil reality

Rooseveltova 242/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Tomáš Musil

Tomáš Musil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hanušovicích?

Podobné nemovitosti