Prodej pozemku pro bydlení, Libchavy - Dolní Libchavy, 17176 m2

Dolní Libchavy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání.)

Prověřené firmy v Libchavech

Informace k pozemku

Dovolte, abychom Vám představili exkluzivní investiční pozemek o rozloze 17.176 m2. Tento krásný kus země je připraven k realizaci Vašeho investičního záměru, neboť je dle územního plánu schválen k výstavbě rodinných domů venkovského typu. Nachází se v obci Libchavy na Orlickooústecku v části obce Dolních Libchavy – Cakle.

Mimořádně zajímavou lokalitu k investici tvoří kombinace často jindy protichůdných požadavků na stavební pozemek – venkovský charakter území s bohatou přírodou a historií a zároveň plně zajištěná dopravní obslužnost včetně autobusového a vlakového spojení, dobrá občanská vybavenost a pracovní příležitosti v místě.

Sama obec i okolní region nabízí rozmanitou nabídku služeb, významné průmyslové podniky (SOR Libchavy, Škoda Auto, Pewag, Simoldes Plasticos, Řetězy Vamberk, apod.) se nacházejí do 20 min. jízdy od obce. K benefitům pro zájemce o bydlení bezpochyby poslouží dostupné mateřské a základní školy v místě, střední školy v blízkém okolí, zdravotnické služby a bohatá nabídka sportovního a kulturního vyžití v obci včetně jezdeckého sportu, tenisu či bohaté vodácké tradice.

Ačkoli se jedná o půvabné údolí Tiché Orlice, nejedná se o chráněnou krajinnou oblast, pozemek je však dotčen ochranným pásmem dráhy a lesa. Veškeré inženýrské sítě jsou v dosahu. Již před dvaceti lety zde byla však provedena rozsáhlá studie včetně dokumentace k výstavbě 16 rodinných domů.

Podrobnosti o lokalitě a cena budou se zájemci komunikovány v rámci osobního jednání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10121

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Dolní Libchavy
ID
N10121
Plocha nemovitosti
17176 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Jiříček

Pavel Jiříček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libchavech?

Podobné nemovitosti