Pronájem restaurace, Brno - Brno-město, Jakubská, 660 m2

Jakubská, Brno, okres brno-město, Brno-střed

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu lukrativní prostory restaurace vhodné i jako obchodní prostory na ulici Jakubská v samém historickém centru Brna. Jedná se o tzv. brněnský zlatý kříž a pěší zónu, ve které se nachází bezpočet různorodých gastro zařízení. Lokalita Jakubské náměstí je známa pro svoji výjimečnou atmosféru a genius loci a proto se stává vyhledávaným místem jak klientů pivnic a barů, tak i restaurací, cukráren apod.

Nabízené vnitřní prostory mají cca 360 m2 podlahové plochy a disponují velkým výkladcem a proskleným vstupem do populární Jakubské ulice. Prostory se skládají z prostoru pro sezení, kuchyně, sociálních zařízeních. Dále jsou k dispozici dva sklepní prostory. Přední sklep je možné využít jako skladovací plochu. Zadní rozsáhlý sklep lze za nevelkých investic využít na rozšíření kapacity restaurace, případně jako salónek pro uzavřenou společnost apod.

Velkou výhodou je velkokapacitní zahrádka ve vnitrobloku, kapacita až 100 osob, cca 310 m2. Venkovní výčep. Dále je možný pronájem prostoru pro zahrádku přímo před prostorem do ulice Jakubská, nájem se řeší s městem Brnem. Fasáda domu je po rekonstrukci.

Prostor je vhodný ke zřízení jakéhokoli gastro provozu jako je pivnice, restaurace, sport bar, lounge bar, bistro apod. Jedná se o zavedené místo, které má svoji pravidelnou klientelu.

Zastávka náměstí Svobody 2 minuty chůze, Česká 4 minuty chůze. Parkování v podzemních garážích u Janáčkova divadla, u hotelu International či v budoucnosti na ulici Veselá, veškerá parkoviště jsou do 5 minut chůze od prostoru.

V případě, že máte zájem o tyto atraktivní prostory na zavedené adrese v srdci Brna, neváhejte se na nás obrátit pro více informací.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Jakubská, Brno, okres brno-město, Brno-střed
ID
KR000042
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
660 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
660 m2
Plocha nebytových prostor
660 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Bc. Debora Hotárková

Bc. Debora Hotárková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Brně?

Podobné nemovitosti