Prodej rodinného domu, Praha - Třeboradice, Adélčina, 446 m2

Adélčina, Praha

28 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 137 729 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nelze ho přehlédnout. Nelze ho zařadit mezi ty obyčejné. Je to prostě velký „kluk“. Velký kluk mezi všemi domy, které vám nabídnou víc jak 350 m2 plochy v top lokalitě v Praze. Plochu, kterou můžete využít buď pro více generačního bydlení nebo pro bydlení v kombinaci s podnikáním. Je situován na pozemku o výměře 448 m2. Pozemek je tak akorát, odpovídá přesně stylu městského bydlení, kdy nechcete kupovat traktůrek a trávit hodiny sekáním trávy. Navíc je ve slepé ulici, na velmi klidném a bezpečném místě. Pojďme se společně podívat, co vám dům nabízí a jak ho můžete využít:

první a druhé podlaží je tvořeno mezonetovou jednotkou o velikosti a 5 +1 s terasou. Spodní patro nabídne velmi pěkně a účelně zařízenou kuchyň se všemi spotřebiči a výhledem do zahrady, velký jídelní kout, obývací pokoj se vstupem na terasu a krbem, dále hostinný pokoj s vlastní koupelnou a WC. Horní patro mezonetu tvoří 3 prostorné ložnice, dvě koupelny a dvě toalety. V případě, že budete chtít realizovat větší stavební úpravy, lze tuto jednotku rozdělit na dva samostatné byty. Ve 3. podlaží je samostatná jednotka 3+kk, kde zpřístupněním a využitím půdy můžete získat další velmi hezký mezonetový prostor. Zaparkovat své auto můžete buď na příjezdové komunikaci u domu a nebo zajet do garáže, která se nachází v přední části domu směrem do slepé ulice, případně využít parkovací sto na dvoře. Plynule z ní můžete přejít přímo do obytné části a nebo do sklepa.

Celý dům vyžaduje menší opravy, pokud se však nerozhodnete pro větší rekonstrukci a změny v řešení. Provozní náklady tohoto domu odpovídají běžnému standardu a počtu obyvatel, kteří zde momentálně žiji (3 dospělí, 3 děti). Vytápění celého domu je kombinací podlahového topení a plynového plynového kotle. Ve všech jednotkách jsou krbová kamna která se samozřejmě použít jako další zdroj tepla. Všechny podlaží jsou přístupná z venkovního krytého schodiště, což činí tento dům z pohledu logistiky a možností velmi unikátním. Zahrada domu je velmi pěkně udržovaná. Během letních měsíců můžete využít venkovní sezení a venkovní gril v zadní části zahrady. Na pozemku je kopaná studna, která byla v roce 2020 kompletně vyčištěná a je plně funční.

Lokalita patří mezi velmi zajímavé lokality v Praze. Vyniká plnohodnotnou občanskou vybaveností, skvělou dostupností do centra Prahy nebo na metro, ať už autem nebo městskou hromadnou dopravou . Pro rodiny s dětmi je velmi důležitá vynikající dostupnost mateřské základní školy do 10 min od domu. V okolí je dostupná také dětská skupina, mateřské centrum, ZUŠ. Fungují zde tradice jako masopust, posvícení, sousedská setkání.

Upřímně, tento dům není pro každého. Nabízí opravdu velkolepé využití a velmi zajímavou logistiku. Myslím si, že je to dům, který stojí za to vidět a nacítit si možnosti, které vám nabízí a porovnat je s vašimi sny a plány. Je naprostou samozřejmostí, že vám spočítáme na míru finance a navrhneme nejlepší optimálnější řešení pro vaši peněženku.

Parametry domu

Cena
28 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Adélčina, Praha
ID
9744
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
446 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
144 m2
Plocha nemovitosti
448 m2
Plocha zahrady
304 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Cikánková

Mgr. Ivana Cikánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti