Prodej rodinného domu, Praha - Dolní Měcholupy, Za zahradami, 280 m2 (ID: 2139911)

Za zahradami, Praha, Dolní Měcholupy

16 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 634 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Evidenční číslo / ID zakázky: LS114

Exkluzivně představujeme k prodeji třípatrový nadstandardní a nízkoenergetický rodinný dom o dispozici 5+1. Tento světlý dům s prostornou terasou, balkonem, velkou zahradou a celkovou plochou 280m2 je umístěn na prostorném pozemku o velikosti 320m2 na Praze 10, v okrese Dolní Měcholupy, ul. Za Zahradami.

1.Patro

Při vstupu do domu objevíte komoru, šatnu, technickou místnost kde se nachází kotel, pračka, WC a vstup do garáže a vstupní chodbu, která vede do útulného obývacího pokoje s plynulým propojením s kuchyní a výstupem na zahradu.

2.Patro

Z obývacího pokoje se dostanete do druhého patra, kde se nacházejí tři ložnice, spousta uloženého prostorů. Dále je koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC. Další toaleta je samostatná.

3.Patro

Designérským schodištěm dostanete do posledního patra kde se nachází čtvrtá ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, pracovna - open space s výstupem na terasu.

Dům je plně připojen ke všem inženýrským sítím včetně elektřiny, plynu, kanalizace a vodovodu. Jeho poloha na velmi klidném místě zaručuje dostatek soukromí a klidu. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem. Také dům má garáž s parkováním pro 2 auta a další 2 místa jsou před domem.

V okolí najdete obchody, restauraci a skvělou občanskou vybavenost, škola, školka, hřiště, hospoda, cukrárna, pošta. Autobusové spojení na metro Skalka.

Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 3 % + dph v zákonné vyšší.

Tato nemovitost je skvělá jak pro rodinný život, tak pro investiční účely. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu zajistíme na míru.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Parametry domu

Cena
16 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Za zahradami, Praha, Dolní Měcholupy
ID
LS114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
320 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Vyacheslav Lushanov

Vyacheslav Lushanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti