Prodej chaty, Kamýk nad Vltavou, 85 m2

Kamýk nad Vltavou

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kamýku nad Vltavou

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrovou zděnou stavbu z r. 1958, kdy byla vybudována jako rekreační chata/letní byt. Objekt je velice pěkně zasazen do krajiny na zalesněném kopci s hezkým výhledem na obec a řeku. Hned u pozemku se vám otevírá cesta do lesa, který vám nabídne dlouhé i kratší procházky, pro běžce a sportovce ideální místo k různým aktivitám a pro ty z vás, kteří jsou znaveni pracovními povinnostmi, ideální místo pro znovu nabytí klidu.
Poblíž vede též značená cyklotrasa číslo 301 (Slapy, Kamýk nad Vltavou, Krásná Hora nad Vltavou) Za návštěvu při cestě stojí například and #34;Váchův špejchar and #34; v nedalekém Dražkově.- velmi zdařilá rekonstrukce statku, jehož historie sahá až do 13. století, židovský hřbitov atd...
Chata je dle mého názoru velmi dobře postavena, působí solidním dojmem a troufnu si tvrdit, že nabídne velmi dobrý základ pro vybudování kvalitního obydlí pro rekreaci a v budoucnu snad i trvalé bydlení. Zahrada je zarostlá i velmi vysokými smrky, které budou být muset dříve či později pokáceny a to jak z důvodu bezpečí, tak i pro uvolnění cesty slunci. Zahrada má však velký potenciál. a dokážu si ji představit, jako vynikající místo k oddechu. K chatě vede zpevněná cesta, parkování je možné na pozemku, jak při vjezdu do zahrady, tak v případně v garáži.
Elektřina v domě funguje. Obecní vodovod v místě zcela chybí, podzemní vody, podle rozhovorů s místními obyvateli a to jak chataři, tak těmi, co zde bydlí trvale, výrazně ubývá. Na vině je zejména celková situace podzemních vod, ale také geologické podloží. Celá oblast se nachází na skále - tedy kámen a písek. Místní chtějí současný stav s vedením obce řešit. Možností, jak nedostatek vody vyřešit se nabízí hned několik: Společný vrt, který by sloužil několika nemovitostem, lze si vodu nechat dovážet a vytvořit si na pozemku rezervoár apod... Vrtaná studna na pozemku v této chvíli není schopna uspokojit ani základní potřeby. Předesílám, že žádná ze studen v okolí nenabízí vodu pitnou.
Z Prahy jste na chatě cca za hodinku autem, busem za cca hodinu a čtvrt v Kamýku n. Vltavou, potom asi 20 minut pěšky.. Přímých autobusových spojů není mnoho, více potom s jedním přestupem. Na stránkách www.obeckamyk.cz naleznete mnoho aktualit z obecního dění, ale i spoustu zajímavostí a užitečných informací. U rozhledny Vrškamýk je také dětské hřiště, kde si mohou vaše ratolesti hrát. Pokud vás přepade hlad a nálada na vaření tatam, v obci najdete hned několik restaurací, také cukrárnu, obchod Coop atd...K dispozici máte na vybraných serverech i virtuální prohlídku včetně měřitelného půdorysu pro lepší orientaci v domě. V případě zájmu klidně volejte. veškeré dotazy rád zodpovím, nebo si naplánujme nezávaznou prohlídku. Rád si na Kamýk zajedu. Je tam vážně pěkně.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 5. 2024
Adresa
Kamýk nad Vltavou
ID
833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
51 m2
Podlahová plocha
85 m2
Plocha nemovitosti
367 m2
Plocha zahrady
310 m2
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Štěrková, Zpevněná
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REAL FRIEND

REAL FRIEND

Navrátilova 675/3, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jiří Pospíšil

Jiří Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamýku nad Vltavou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti