Pronájem rodinného domu, Praha - Stodůlky, Za Lužinami, 500 m2

Za Lužinami, Praha 5 - Stodůlky

90 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie (plyn, elektřina, vodné stočné))

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Pokud hledáte nadstandardní bydlení s opravdu velkorysým prostorem a úchvatným výhledem do okolí, pojďte se podívat do pražských Stodůlek.

Nabízíme k pronájmu luxusní rodinnou vilu, kde o prostor rozhodně nebudete mít nouzi. Dům se pyšní užitnou plochou cca 500 m2 rozdělenou do celkem 4 nadzemních podlaží.

Již při vstupu na pozemek vás zaujme masivní nerezová brána, která jen potvrzuje, že pro zařízení domu byly vybrány prvotřídní materiály. Interiéru vily dominuje masivní dřevo, žula a mramor. Kvalitní dřevěný nábytek byl vyroben na míru a dokonale se hodí do tohoto typu prostoru. V domě je myšleno také na dobré zabezpečení a samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře.

Většinu přízemí tvoří obrovská dvojgaráž, skladovací místnosti a menší samostatná kuchyň pro příležitostné vaření. První nadzemní podlaží patří zejména hlavní obývací místnosti, kuchyni a jídelně. Ve druhém a třetím patře naleznete celkem 5 samostatných pokojů. Na každém patře se nachází koupelna s toaletou, v domě jsou celkem 4. Každé podlaží disponuje také balkonem, v posledním podlaží je navíc prostorná terasa, odkud je nádherný výhled na celé Stodůlky.

Teplo domova zajišťuje plynový kotel a dvoje krbová kamna, která jsou nejen doplňkovým zdrojem tepla, ale postarají se i o příjemnou atmosféru a pohodu.

V Praze na Stodůlkách najdete vše, co k pohodlnému bydlení potřebujete. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu a je dobře dopravně dostupná, ať již autem nebo MHD. Nákupy všeho potřebného pohodlně obstaráte například v pár minut vzdálené Metropoli Zličín.

TOP 3:
- Luxusní bydlení v téměř nekonečném prostoru
- Úchvatné výhledy do okolí
- Skvělá dopravní dostupnost

Tak pokud pro svou rodinu hledáte skutečně neotřelé bydlení, tato vila vám má rozhodně co nabídnout.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – úvěry, pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujete tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
90 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie (plyn, elektřina, vodné stočné)
Aktualizováno
23. 5. 2024
Adresa
Za Lužinami, Praha 5 - Stodůlky
ID
0650
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
397 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti