Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, U Blaženky, 74 m2 (ID: 2150514)

U Blaženky, Praha 5 - Smíchov

37 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

"Protsenko & Co." nabízí k pronájmu krásný, nový byt 2+kk s rozlohou 58 m² a terasou o rozloze 15,7 m², umístěný v 5.NP moderního bytového domu "Pod Bertramkou" v klidné a krásné přírodě nedaleko Anděla na Praze 5. Tento byt je bezesporu jednou z nejlepších nabídek v této lokalitě a je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí v blízkosti Prahy.

Byt je vybaven v nejvyšším standardu, který splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Standard zahrnuje třívrstvé dřevěné podlahy, dlažby a obklady v mramorovém dekoru, značkovou sanitu a jiné luxusní prvky, které zajistí pohodlí a styl.

Cena parkovacího stání v podzemních garážích je 2.000,- Kč/měsíc a sklep 1.000,- Kč/měsíc

Bytový dům je umístěný v oploceném areálu s 24/7 recepcí, což zaručuje dostatek soukromí pro jeho obyvatele. V areálu si můžete užít procházky v zahradě, letního posezení nebo umytí kola či jiného sportovního vybavení. K dispozici je také dostatek parkovacích míst v podzemních podlažích domu, a pro majitele elektromobilů jsou zde k dispozici dobíjecí stanice.

Rezidence se nachází na okraji lesa v klidné lokalitě Prahy a nabízí exkluzivní výhledy. Výhodou je snadná dopravní dostupnost jak automobilem, tak i MHD. Zastávku autobusu naleznete přímo u domu a k nejbližší tramvajové zastávce je to 8 minut chůze. Od domu jste tak za pár minut v centru Smíchova.

Tato rychle se měnící moderní městská čtvrť vám nabídne vše, co ke svému životu potřebujete. Obchody, posilovny, bazén, sportovní centra, multikina, pětihvězdičkové obchodní centrum Nový Smíchov a v neposlední řadě nepřeberné množství restaurací. V létě můžete vyrazit na Smíchovskou náplavku a užít si kulturní akce, které se zde hojně pořádají. V bezprostřední blízkosti najdete obchody Albert a Lidl.

Fotografie kuchyňské linky jsou ilustrační.

Parametry bytu

Cena
37 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
U Blaženky, Praha 5 - Smíchov
ID
PB.505
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Protsenko & Co.

Pod Havránkou 7/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Artur Husak

Artur Husak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti