Prodej bytu 3+kk, Brno, Firkušného, 86 m2

Firkušného, Brno

13 816 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 843 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte kombinaci nevšedního a vkusného bydlení v klidné lokalitě v Brně-Sadová?

Nabízíme ke koupi exkluzivní bytovou jednotku 3+kk o CP 92,5m2 včetně terasy, která je vybavena elegantním vestavěným nábytkem. Podlahová plocha bytu činí 85,5m2 a poskytuje dostatek komfortu v podobě nadstandardních úložných ploch a velké koupelny se sprchovým koutem a vanou. Pračka se sušičkou jsou umístěny samostatně za elektrickou roletou, kde se také nachází prostor vhodný pro úschovu věcí.

Vzdušný obývací pokoj orientovaný na dvě světové strany a kuchyňská linka od společnosti Sykora s vestavěnými spotřebiči jen podtrhují pohodlí a luxus tohoto bytu. Ložnice je vybavena rozměrnými vestavěnými skříněmi, částečně ji lze pojmout i jako apartní pracovní koutek. Obývací pokoj ústí na velkorysou terasu se skutečně krásným výhledem, je koncipována jako klidné relaxační místo.

V bytě nechybí kvalitní okna a elektrické předokenní žaluzie. K bytu náleží dvě parkovací stání-jedno v suterénu domu (nadstandardní velikost 20m2), druhé venkovní (12m2) a velký zděný sklep (7,5m2).

Pokud hledáte neokázalé, avšak luxusní bydlení, určitě se zastavte na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
13 816 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Firkušného, Brno
ID
02862
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Roztočil

Mgr. Jan Roztočil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti